Házenkářský večer

V pátek 14. února 2020 uspořádali členové TJ Sokol Horka nad Moravou, oddíl házené, již tradiční „házenkářský večer“ na téma „Modrá je dobrá“ v restauraci Na Kovárně. Pořadatelé sál „modře“ vyzdobili, připravili občerstvení v podobě chuťovek, chlebíčků, „sladkých mlsů“ (koláčky, pusinky, rohlíčky, roláda), podával se vepřový guláš a tekuté občerstvení zaštítila samotná restaurace Na Kovárně. U vchodu na každého čekal „modrý“ welcome drink.

Samotná zábava začala v 19 hodin a k tanci a poslechu hrál DJ z klubu Belmondo. Nechyběl připravený fotokoutek a také tombola, kde se soutěžilo o 90 zajímavých cen. V tombole byly dárkové balíčky, sladkosti, lahodné tekuté moky, vitamínové balíčky, kosmetika, věci do domácnosti apod.

Bohužel účast na samotném házenkářském večeru nás příliš nepotěšila …. snad byl na vině den svatého Valentýna a většina chtěla tento svátek strávit jen se svým blízkým….snad byla na vině naše účast na sobotním a nedělním házenkářském turnaji, kdy šli všichni raději v pátek večer brzo spát…..snad byl na vině páteční večerní trénink mužů…..snad to byly i podobné akce v okolních obcích….nevíme, můžeme si jen přát, aby příští rok byl večírek doplněn bohatou účastí všech, kteří se chtějí nezávazně pobavit, zlepšit si náladu, odpočinout od každodenních starostí a pobavit se v kruhu kamarádů a přátel.

Nebylo tak bohužel možné zrealizovat ani připravené soutěže, při kterých by určitě byla zábava všech zúčastněných mnohem intenzivnější.  

Přesto děkujeme všem, kdo přišli, za skvělou společnost a zábavu, všem, kdo se na „večeru“ podíleli a především všem sponzorům, kteří věnovali hodnotné ceny do tomboly. Všichni tak společně vytvořili parádní a nezapomenutelnou atmosféru! 

Díky Vám všem za skvělý večer a příští rok na viděnou!

Děkujeme sponzorům: potraviny Hruška, John Crane, Penzion Horka, DSL, Codaco, VALOZ Ložiska, Hopax, C.H. Erbsiöh, Koyo, Obaly Mikulka, Hoffmann group, Mary Kay, Euro Gema, restaurace Kovárna, házená Horka, Šrotovi, Ruslerovi, Lépovi, Drozdovi, Skalická Pavlína, Rode Jana, Šáchová Valerie, Mašín, Němec Petr a dalším, kteří si nepřáli být jmenováni.