Pozvánka na soutěžní utkání dvou žákovských týmů Horky v neděli 19. listopadu

Vážení příznivci házenkářského míče,

opět se můžeme těšit na zajímavou podívanou. Žákovské týmy TJ Sokol Horka nad Moravou čekají o nadcházejícím víkendu další mistrovské zápasy, když hracím dnem bude tentokrátneděle 19. listopadu.

MLADŠÍ ŽACTVO HRAJE OD 9.00 V KOSTELCI NA HANÉ

V 6. kole Ligy Olomouckého kraje nastoupí v tamní sportovní hale horecké družstvo tentokrát jen proti jednomu soupeři – celku TJ Sokol Centrum Haná. Půjde o souboj sousedů v tabulce. Zatímco Horce s 12 body patří 4. místo, Centrum Haná je se stejným bodovým ziskem na 5. příčce.

V minulém kole Ligy Olomouckého kraje byli oba nedělní soupeři úspěšní. Horka porazila Litovel 24:21 a Velkou Bystřici 23:19, Centrum Haná přehrálo HBC Olomouc 21:20. V neděli tak lze očekávat velmi vyrovnané utkání. Věřme, že s podporou přítomných fandů se družstvu Horky podaří udržet na vítězné vlně.




STARŠÍ ŽÁCI ODEHRAJÍ DVĚ UTKÁNÍ V OLŠANECH U PROSTĚJOVA

Náš dům – náš hrad. To si v neděli mohou říkat starší žáci Horky, neboť sportovní hala v Olšanech jim bude v 6. kole Ligy Olomouckého kraje suplovat domácí prostředí. Jak známo, potřebná hala v Horce chybí a pokud je za pořadatele soutěžních utkání určen právě náš klub, je třeba v tomto ročním období najít volnou halu v blízkém okolí. Proto tedy hala v Olšanech.

V 9.30 nastoupí Horka proti Tatranu Litovel

Litovelští hráči jsou již tradičně silným soupeřem a v neděli tomu nebude jinak. V minulém kole Litovel porazila Hranice 41:28 a se ziskem 12 bodů figuruje na 3. místě tabulky. Horce zatím patří s 11 body 4. místo, když v minulém kole remizovala s HBC Olomouc 24:24 a zvítězila nad Žeravicemi 38:21. Můžeme se tak těšit na zajímavé bojovné utkání.

Ve 12.20 začne utkání Horky s týmem Házená Velká Bystřice

Rovněž v druhém nedělním mistráku Ligy Olomouckého kraje čeká hráče Horky silný soupeř. Velká Bystřice minule zvítězila nad Uničovem 41:21, poté prohrála s Centrem Haná 25:28, každopádně  s 11 body je na 2. místě tabulky. Kdo bude v nedělním zápase úspěšnější? Držme horeckým klukům palce!

Vážení příznivci házené, srdečně Vás zveme na uvedená utkání – jak do Kostelce na Hané, tak do Olšan u Prostějova. Přijeďte naše mladé hráče povzbudit!