Školní rok 2013 – 2014

28. 2. 2014 DHK Zora Olomouc

Dne 28.2.2014 se žáci naší školy zúčastnili turnaje v miniházené v kategorii starších (4. a 5.ročník). Turnaj se konal v hale DHK Zora Olomouc. V této kategorii se utkalo 5 družstev (ZŠ Nemilany, ZŠ Holečkova, ZŠ Nedvědova, ZŠ 8.května a ZŠ Horka nad Moravou). V turnaji jsme sehráli 4 utkání, z toho 2 utkání hráči dovedli do vítězného konce, 1 utkání skončilo remízou a 1x jsme soupeři podlehli. Konečné umístění v turnaji – 2.místo. I přesto, že jsme v turnaji měli k dispozici pouze 6 hráčů, tzn. jen jeden hráč na střídání, všichni bojovali a jejich nasazení do hry bylo vysoké. Nejproduktivnějším hráčem našeho družstva byl vyhlášen Adam Smahel (4.A) s 19 vstřelenými brankami. Ale i všichni ostatní hráči byli velkým přínosem pro hru v týmu (Zgabaj Matěj, Dvorský Tomáš, Dvořák František, Jenš Viktor, Tománková Vendula).

25.10.2013 DHK Zora Olomouc

Starší mini, tj. žáci 4. – 5. tříd sice obsadili také poslední 5. místo, ale herně všechny soupeře potrápili a nutno podotknout, že mít o trošku víc štěstíčka mohli jsme se radovat z lepšího umístění, vždyť i naše výsledky dokazovaly naši herní kvalitu. V prvním utkání jsme smolně remizovali, v druhém prohráli o jedinou branku a v podobném duchu se nesly i ostatní zápasy. Všichni zaslouží pochvalu za vzornou reprezentaci školy a doufejme, že příště se nám bude dařit mnohem více.

Sestava: Dvorský Tomáš, Tománková Vendula, Zgabaj Matěj, Dvořák František, Kyntl Jan, Smahel Adam, Raboch Lukáš, Kräuterová Tereza.