Než přijde Mikuláš… Tým mladšího žactva v neděli 3. prosince zakončí soutěžní podzim

Vážení příznivci házené,

zatímco horecká družstva starších žáků a minižactva poslední podzimní soutěžní zápasy odehrála v minulých dnech, definitivní tečku za podzimem udělá tým mladšího žactva TJ Sokol Horka nad Moravou. Stane se tak v neděli 3. prosince v hale DHK Zora Olomouc, kde odehraje dvě utkání 7. kola Ligy Olomouckého kraje.

Na olomoucké palubovce se bude hrát v ideálním odpoledním čase, který by měl – jak věříme – přilákat na tribunu haly početnou skupinu horeckých fandů. Takže – než přijde Mikuláš, vzhůru na házenou! Nedělní program je následující:

Ve 14.00 nastoupí Horka proti týmu TJ Senice na Hané

V tomto utkání půjde o souboj sousedů v tabulce. Horka je s 12 body na 5. místě, Senice má o bod méně a figuruje na 6. příčce. Lze tak očekávat velmi zajímavý, vyrovnaný duel. Připomeňme, že horecké družstvo v minulém 6. kole soutěže prohrálo s Centrem Haná 27:30, takže motivace k nápravě je nepochybně velká. Senice poslední zápasy odehrála v 5. kole, kdy porazila Osek nad Bečvou 28:12 a Hranice 27:16.

V 15.15 začne utkání Horky proti TJ Sokol Čechy pod Kosířem

Mladší žactvo Čech pod Kosířem v soutěži zatím sbírá zkušenosti a je to cesta hodně trnitá. Svědčí o tom i výsledek z minulého 6. kola, kdy utkání s HBC Olomouc skončilo prohrou 5:36. Čechy pod Kosířem dosud vybojovaly na podzim jen dva body, což stačí na 12. místo tabulky. To však neznamená, že vítězství horeckých barev v neděli přijde samo. Bez odpovědného přístupu a soustředěného výkonu to nepůjde.

Vážení sportovní přátelé, přijďte v neděli naše mladé hráče podpořit a pomoci jim pokud možno vítězným způsobem uzavřít podzimní část soutěžní sezóny. Těšíme se na Vás!