Program našich týmů – 8. 3. 2020

Vážení příznivci házené,

s prvními březnovými dny začíná jarní část sezóny 2019/2020 nabírat na obrátkách, byť s ohledem na počasí zatím jen pod střechou sportovních hal. Následující víkend si házenou užijí hned tři naše družstva. Kromě mladších dorostenců, které čeká mistrovské utkání v Ostravě, se na cestu vydají i dva týmy miniházené. Naše nejmladší naděje si zahrají na velkém turnaji Sport Cup 2020 v Novém Veselí na Vysočině. Věřme, že svými výkony navážou na úspěch družstva mladšího žactva, které na stejném místě během lednového turnaje Gorivo Cup 2020 skvěle reprezentovalo horeckou házenou.

MLADŠÍ DOROSTENCI

v neděli 8. března ve 14.00 hod. nastoupí již k třetímu jarnímu utkání severomoravské skupiny 2. ligy ČR. Tentokrát na palubovce TJ Sokol Ostrava (sportovní hala SPŠei, Sokolská třída 48). Domácí hráči jsou favority, v dosavadním průběhu soutěže jim patří s devíti získanými body osmá příčka tabulky. Oba jarní zápasy ostravští dorostenci prohráli – s Litovlí 36:45 a minulý víkend s béčkem Karviné 21:26. Rovněž náš tým nebyl zatím v jarní části soutěže úspěšný, prohrál v Rožnově pod Radhoštěm, stejně jako v Litovli a na bodový zisk stále čeká na 11. místě tabulky. V Ostravě to tedy nebude lehké, ale stále platí   – hlavu vzhůru!  

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

se v neděli 8. března představí v Novém Veselí na turnaji Sport Cup 2020. V této věkové kategorii se do turnaje zapojí dalších 12 týmů z celé ČR – mimo jiné Dukla Praha, TJ Náchod, TJ Sokol Žďár nad Sázavou, ze Slovenska přijede družstvo miniházené TJ Strojár Malacky. Všem našim hráčům a hráčkám držíme palce!

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

ve stejný den na turnaji Sport Cup 2020 budou bojovat ve skupině, do níž se přihlásilo celkem devět týmů – mimo jiné Jiskra Třeboň, Dukla Praha, Házená Ledeč nad Sázavou a TJ Sokol Velké Meziříčí. Naši kluci a holky se v této konkurenci určitě neztratí a věříme, že díky tradičnímu nadšení do hry předvedou skvělé výkony.

Pokud se jako příznivci horecké házené vypravíte v neděli do Ostravy nebo do Nového Veselí, náležitě svým fanděním naše barvy podpořte! Horka do toho!