Co náš čeká v únoru?

Vážení sportovní přátelé,

únor bílý – házenkáři sílí! S nadsázkou a troškou humoru jsme známou lidovou pranostiku poněkud vylepšili, aby její nová verze připomněla tréninkovou píli našich týmů před startem jarní sezóny. A nic na tom nemění fakt, že sněhu si zřejmě užijeme jen na horách, které koncem ledna zdárně pokořila výprava dvou družstev našich miniházenkářů během skvělého soustředění v Jeseníkách. V průběhu února čeká naše týmy kromě pravidelných tréninků i tento program:

Mladší miniházenkáři

odehrají v sobotu 22. února od 9:00 hod. domácí turnaj v tělocvičně ZŠ v Horce.

Starší miniházenkáři

se v neděli 23. února představí také od 9:00 hod. na turnaji rovněž v domácím prostředí v tělocvičně ZŠ v Horce.

Mladší žactvo

čeká v neděli 15. února halový turnaj v Hranicích, kde poměří síly s družstvy ze Zlína, Olomouce, Hranic, Rožnova p. Radhoštěm, Nového Jičína, Velké Bystřice a Holešova.

Mladší dorostenci

odehrají první mistrovské utkání jarní části v sobotu 22. února ve 12.00 hod. na palubovce haly TJ Rožnov pod Radhoštěm. Domácí dorostenci jsou po podzimu na 10. místě tabulky se 4 body, naši kluci jsou zatím bez bodového zisku na 11. místě. Věřme, že právě v Rožnově zúročí náročnou zimní přípravu a zabojují o co nejlepší výsledek.

O týden později – v sobotu 29. února ve 12.30 hod. nastoupí horecký dorost v dalším mistrovském utkání v Litovli proti domácímu Tatranu, který je po podzimu s 15 body na 3. místě tabulky.

Kromě palubovky ovládneme i taneční parket

Nebude-li únor v Horce a okolních velkoměstech bílý, zcela určitě bude alespoň modrý! A to zásluhou Společenského večera, který náš klub pořádá pro příznivce házené i širokou veřejnost s podtitulem Modrá je dobrá. Uskuteční se v pátek 14. února od 19 hod. v sále na Kovárně. Za vstupné 80 Kč na všechny příchozí čeká welcome drink, skvělá zábava s hudbou a tancem, chybět nebude ani bohatá tombola. Téma večera – Modrá je dobrá – lze pojmout podle libosti. Účes s modrým přelivem? Příjezd modrým kabrioletem? Po celý večer degustovat Modrý Portugal? Nic není nemožné… Autor těchto řádků ale prý raději zůstane při zemi a dorazí na legendárním kole Ukrajina v modré metalíze 🙂