Starší žáci Horky vybojovali na plážovém turnaji v Praze 4. místo

Nechybělo mnoho a starší žáci Horky mohli na turnaji Prague Open Beach Handball, hraném od pátku 23. 6. do neděle 25. 6., dosáhnout ve své věkové kategorii na bronzovou příčku.

Rozpálený písek v areálu na Ládví je však terén nevyzpytatelný a sportovní štěstí značně vrtkavé. Nakonec po velkých třídenních bojích zbyly na tým TJ Sokol Horka nad Moravou sice jen „bramborové“ medaile, ale svými výkony kluci rozhodně nezklamali.

Na turnaji, kde si zúčastněná družstva dávají roztodivné, často humorné názvy, letos horecký tým startoval pod názvem Black Princesses. Celek Černých princezen sice nechal po zisku konečného 4. místa nablýskaný cenný kov princeznám v pohádkách, ale přesto se mu podařil husarský kousek. Jako jediný tým v sedmičlenné turnajové skupině dokázala Horka porazit Lvíčata – žákovskou reprezentaci ČR, která poté došla až finále, v němž zvítězila nad hráči z Piešťan.

Podrobné hodnocení účasti starších žáků Horky na pražském plážovém turnaji z pohledu trenérů najdete na těchto našich webových stránkách: