Horecká Sokolka bude o víkendu 2. – 3. září místem konání žákovských turnajů

Vážení sportovní přátelé,

o prvním zářijovém víkendu se v areálu horecké Sokolky rozloučíme s letními prázdninami tím nejlepším možným způsobem – házenkářskými turnaji tří žákovských kategorií. Ty se stanou skvělou přípravou mládežnických týmů na novou sezónu, která odstartuje v polovině září. Na co se tedy v sobotu a neděli můžeme těšit?


V SOBOTU 2. ZÁŘÍ OD 9.00

bude Sokolka patřit souběžně hraným turnajům mladšího a staršího minižactva s názvem Házenkářské naděje 2023. Na hrací ploše uvidíme celkem 16 družstev.

V KATEGORII MLADŠÍHO MINIŽACTVA se představí týmy TJ Sokol Kostelec na Hané – HK, TJ Házená Holešov, HK Ivančice, TJ Sokol Sokolnice, TJ Sokol Velké Meziříčí a TJ Sokol Hostěrádky – Rešov.

V KATEGORII STARŠÍHO MINIŽACTVA bude startovat 10 družstev, rozdělených do dvou skupin. Ve skupině A změří síly DHK Zora Olomouc,TJ Házená Holešov, HK Ivančice B, HSK Tygři Ústí nad Labem a TJ Sokol Horka nad Moravou. Do skupiny B byla nalosována družstva TJ Sokol Kostelec na Hané – HK, TJ Sokol Sokolnice, HK Ivančice A, TJ Sokol Velké Meziříčí a TJ Sokol Hostěrádky – Rešov.

Všem zúčastněným týmům přejeme co nejlepší výkony a radost ze hry ve výborné sportovní atmosféře.



V NEDĚLI 3. ZÁŘÍ OD 9.00

se na Sokolce za účasti osmi družstev uskuteční další ročník turnaje mladšího žactva – Házenkářské naděje 2023.

Ve skupině A uvidíme družstva HBC Olomouc, TJ Senice na Hané, SKP Frýdek-Místek a HSK Tygři Ústí nad Labem. Ve skupině B budou bojovat celky TJ Házená Holešov, Fatra – Slavia Napajedla, TJ Sokol Telnice a TJ Sokol Horka nad Moravou.

Na uvedené víkendové turnaje srdečně zveme všechny příznivce házené, současné i bývalé hráče, určitě se bude na co dívat. Po oba dny nabídne pořádající oddíl házené v areálu Sokolky již tradičně bohaté občerstvení a pro děti i doprovodný program v podobě skákacího hradu a malování na obličej. Takže nezapomeňte, to nejlepší loučení s prázdninami bude možné o víkendu zažít na horecké Sokolce!