Sobota 30. září: Starší žáci hrají ve Velké Bystřici, starší minižactvo v Olomouci

Vážení příznivci házenkářského míče,

ani o nadcházejícím víkendu nezůstaneme bez našeho oblíbeného sportu, byť to na horecké Sokolce nebude. Mladí hráči TJ Sokol Horka nad Moravou se totiž v poslední zářijovou sobotu představí na soupeřových hřištích. Družstvo starších žáků čekají dvě mistrovská utkání 2. kola Ligy Olomouckého kraje a obě horecká družstva staršího minižactva mají na programu další soutěžní turnaj nové sezóny. Pro úplnost dodejme, že družstvo mladšího žactva Horky bude mít o víkendu volno.

V SOBOTU 30. ZÁŘÍ HRAJÍ STARŠÍ ŽÁCI VE VELKÉ BYSTŘICI

Tamní sportovní hala bude hostit aktéry 2. kola Ligy Olomouckého kraje starších žáků a program naplánovaných utkání je následující:

V 10.00 – TJ Sokol Horka nad Moravou vs. Házená Velká Bystřice

Horecké družstvo si v 1. kole mistrovské soutěže připsalo na své konto za vítězství nad HBC Olomouc a SK Žeravice čtyři body. Velká Bystřice minulý týden sice porazila Házenou Uničov 43:11, ale v druhém utkání už nestačila na TJ Sokol Centrum Haná když prohrála 29:35. Určitě se tak můžeme na palubovce sportovní haly ve Velké Bystřici těšit na zajímavý zápas.

V 11.30 – TJ Sokol Horka nad Moravou vs. Tatran Litovel

Také toto utkání s tradičním rivalem slibuje, že uvidíme rychlou a bojovnou házenou. Litovel v 1. kole soutěže odehrála zatím jen jeden zápas – nad Cementem Hranice zvítězila 35:30 a nepochybně bude chtít přidat další body do tabulky a potvrdit roli jednoho z nejlepších týmů soutěže.








MLADŠÍ MINIŽACTVO SI V SOBOTU 30. ZÁŘÍ ZAHRAJE V OLOMOUCI

Od 8.00 se za pořadatelství DHK Zora Olomouc v areálu tohoto klubu uskuteční další krajský soutěžní turnaj staršího minižactva. Dva horecké týmy této věkové kategorie změří síly s olomouckými družstvy – DHK Zora a SK Aktiv. Jak si horečtí hráči povedou, k tomu může jako vždy přispět skvělé povzbuzování přítomných fandů. Věříme, že jejich hlasy budou slyšet!Jak na soutěžní turnaj v Olomouci, tak na utkání ve Velké Bystřici srdečně zveme všechny příznivce horecké házené. Horka do toho!