Pozvánka na neděli 14. května: Na Sokolce se představí miniházenkáři a mladší žactvo

Vážení příznivci horecké házené,

jarní část soutěžní sezóny bude pokračovat dalším dějstvím v neděli 14. května. Tentokrát se v barvách TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU pustí do bojů dvě družstva miniházenkářů a družstvo mladšího žactva. Starší žáci mají o nadcházejícím víkendu volno.

Dva soutěžní turnaje mladších i starších miniházenkářů, stejně jako mistrovské utkání mladšího žactva plánujeme v neděli sehrát na domácím hřišti v areálu horecké Sokolky. Věřme, že nenastane nouzový scénář, kdy se kvůli nepříznivému počasí musí utkání přesunout po střechu sportovní haly. A tak voláme: Počasíčko, počasíčko, přihrej házenkářům sluníčko! Nedělní program je následující:

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI ZAHÁJÍ SOUTĚŽNÍ TURNAJ V 9.00

Dalšího jarního soutěžního turnaje, pořádaného tentokrát TJ Sokol Horka nad Moravou, se zúčastní čtyři družstva. SK Žeravice, TJ Cement Hranice, TJ Sokol Osek nad Bečvou a samozřejmě také tým Horky. Jak už se stalo pravidlem, i tentokrát se můžeme těšit na skvělou sportovní atmosféru, kterou hráčům a hráčkám nejmladší věkové kategorie vytváří jejich rodiče a další přítomní fanoušci.

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI ZAČNOU HRÁT V 11.00

V pořadí sedmý jarní soutěžní turnaj, tentokrát v pořadatelství TJ Sokol Horka nad Moravou, bude mít silné obsazení. Na Sokolce se představí pět družstev z těchto klubů: SK HFP Prostějov, Házená Velká Velká Bystřice A, TJ Cement Hranice, TJ Sokol Kostelec na Hané – HK a chybět nemůže ani domácí horecký tým. Všem družstvům přejeme co nejlepší výkony a hodně radosti ze hry.

MLADŠÍ ŽACTVO NASTOUPÍ K MISTRÁKU VE 13.00

Na horecký tým v dalším jarním kole Ligy Olomouckého kraje čeká v neděli po poledni tradiční soupeř – celek TJ Senice na Hané. V tabulce momentálně figuruje se 17 body na 5. místě, naposledy seničtí hráči v domácím prostředí porazili poměrem 31:10 SK HFP Prostějov. Družstvo Horky v minulém týdnu prohrálo v Hranicích 17:20 a patří mu zatím s 15 získanými body 7. příčka tabulky. Šance obou nedělních soupeřů jsou tak vcelku vyrovnané. Věřme, že horecký tým o další mistrovské body náležitě zabojuje!

Vážení sportovní přátelé, na nedělní házenkářská klání vás srdečně zveme, přijďte naše mládežnická družstva povzbudit. Horka do toho!