O prvním květnovém víkendu budou hrát všechny horecké týmy

Vážení příznivci házenkářského míče,

mládežnické týmy TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU během prvního květnového víkendu čekají další jarní soutěžní utkání. Zatímco na sobotu se mohou těšit dvě družstva miniházenkářů a mladšího žactva, družstvo starších žáků zabojuje o mistrovské body až v neděli.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI V SOBOTU 6. KVĚTNA OD 09.00

vstoupí do dalšího soutěžního turnaje, jehož pořadatelem je DHK Zora Olomouc. Nemusí proto cestovat daleko, dějištěm turnaje je všem známá hala Zory. Na družstvo Horky čekají čtyři soupeři – HBC Olomouc, TJ Cement Hranice a dva týmy pořádajícího DHK Zora Olomouc (A+B).

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI V SOBOTU 6. KVĚTNA OD 15.00

se zapojí do soutěžního turnaje této věkové kategorie, pořádaného rovněž DHK Zora Olomouc. V hale tohoto klubu čeká horecké družstvo čtveřice soupeřů – TJ Senice na Hané, Házená Velká Bystřice B a dvě družstva pořádajícího DHK Zora Olomouc (A+B).

MLADŠÍ ŽACTVO V SOBOTU 6. KVĚTNA V 11.30

nastoupí k dalšímu jarnímu mistrovskému utkání na hřišti TJ Cement Hranice (sportovní hala v Žáčkově ul. 1988). V tomto utkání Ligy Olomouckého kraje jsou favority domácí hráči, kteří v minulém kole vyhráli 14:6 v Prostějově a se ziskem 22 bodů jim patří 3. místo tabulky. Horecký tým má zatím 15 bodů, což stačí na 6. příčku. Na statistiku se ale horečtí hráči určitě nemusí ohlížet. Tím spíš, když mají co napravovat z minulého víkendu, kdy se jim v domácím prostředí nevydařilo utkání s Tatranem Litovel.

STARŠÍ ŽÁCI V NEDĚLI 7. KVĚTNA V 15.00

nastoupí v domácím prostředí k mistrovskému utkání proti týmu TJ Cement Hranice. Zda bude možné utkání hrát na horecké Sokolce je vzhledem k předpovědím počasí zatím nejisté. Bude-li třeba zápas přeložit do některé sportovní haly nebo do jiného termínu, budeme včas informovat na sociálních sítích.

Jaký soupeř v neděli horecké hráče čeká? Hranice v minulém kole Ligy Olomouckého kraje zvítězily v Prostějově 30:22 a se ziskem 10 bodů figurují na 6. místě tabulky. Jsou tedy na tom o něco lépe než Horka, která minulý týden v neúplné sestavě prohrála s Tatranem Litovel 17:26 a se 4 body je na 7. místě. Pokud horecké družstvo v neděli nastoupí v optimální sestavě a přistoupí k utkání soustředěně a odpovědně, určitě není bez šance na úspěch.

Všem mládežnickým týmům TJ Sokol Horka nad Moravou přejeme o víkendu hodně štěstí a radosti ze hry! Rodičům hráčů a dalším příznivcům horeckých barev předem děkujeme, že neopomenou naše házenkáře podpořit.