Žákovská družstva Horky v sobotu v Žeravicích, miniházenkáři v neděli v Litovli

O posledním březnovém víkendu budou mít mládežnické týmy TJ Sokol Horka nad Moravou opět plné herní vytížení. A protože budou hrát na hřištích soupeřů, určitě budu potřebovat a přivítají diváckou podporu od horeckých fandů, kteří se na soutěžní zápasy vypraví v sobotu do Žeravic a v neděli do Litovle.

MLADŠÍ ŽACTVO

K dalšímu mistrovskému utkání v jarní části Ligy Olomouckého kraje horecké družstvo mladšího žactva nastoupí v sobotu 25. března v 10.30 hod. na palubovce sportovní haly v Žeravicích proti domácímu týmu. Ten je jasným lídrem soutěže. Z dosavadních 12 utkání získal plný počet 24 bodů a v neděli tedy bude velkým favoritem. Družstvo Horky dosud v 11 odehraných zápasech bylo méně úspěšné a se ziskem 11 bodů mu patří 7. příčka tabulky. Tato bilance ale rozhodně neznamená, že horečtí hráči nezabojují o co nejlepší výsledek.

STARŠÍ ŽÁCI

Také toto družstvo se vydá v sobotu 25. března do Žeravic. Bude to týden poté, kdy si horečtí kluci zajeli do Karviné, kde sledovali úvodní zápas čtvrtfinále EHF European Cupu mužů mezi týmy HCB Karviná a norským Sandefjordem, který lépe zvládli reprezentanti severské házené. Horecká výprava si zápas užila nejen na tribuně, ale také na hrací ploše při následném focení s extraligovým týmem Karviné. Jestli se horečtí kluci výkony špičkových evropských týmů patřičně inspirovali, to se ukáže právě v utkání proti SK Žeravice, které v neděli začne ve 12.00 hod. Pohled do tabulky Ligy Olomouckého kraje říká, že domácí jsou s 12 body na 4. místě, zatímco družstvo Horky se čtyřmi body na 7. příčce. Podpora ze strany horeckých fanoušků tak v tomto mistrovském utkání určitě přijde vhod.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

K druhému jarnímu soutěžnímu turnaji se toto družstvo vydá v neděli 26. března do Litovle, kde v tamní sportovní hale (Vítězná ulice 1250/31) bude turnajové klání zahájeno ve 14.30 hod. Horecké družstvo čekají utkání proti týmům Tatranu Litovel, Házená Uničov a Cement Hranice.

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

K soutěžnímu turnaji nastoupí ve stejný den rovněž v litovelské hale v 16.30 hod. Hráči Horky budou mít za soupeře dva celky Tatranu Litovel (A+B) a také tým TJ Sokol Osek nad Bečvou.

Všem horeckým družstvům držíme palce a přejeme co nejvíce štěstí v uvedených soutěžních kláních.