O aprílovém víkendu se horecká mládežnická družstva představí na hřištích soupeřů

Typicky aprílové počasí se v těchto dnech předvádí v celé své kráse a házené pod širým nebem v žádném případě nepřeje. Proto i během prvního dubnového víkendu se horecké mládežnické týmy vydají k soutěžním utkáním do sportovních hal. 

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

V sobotu 1. dubna od 9.00 hod. se zúčastní v pořadí již třetího jarního soutěžního turnaje, pořádaného tentokrát TJ Sokol II Prostějov. Kromě domácího družstva se v jednotlivých utkáních představí také družstva TJ Sokol Osek nad Bečvou, Házená Uničov a samozřejmě také TJ Sokol Horka nad Moravou. Turnaj se uskuteční v prostějovské sportovní hale (ul. Studentská 4/2).

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI

Nastoupí rovněž v sobotu 1. dubna od 11.00 hod. ve stejné prostějovské hale k dalšímu jarnímu soutěžnímu turnaji této věkové kategorie. Jeho pořadatelem je rovněž TJ Sokol II Prostějov, jehož starší mini se utkají s týmy TJ Sokol Osek nad Bečvou, SK Aktiv Olomouc, Házená Velká Bystřice B a TJ Sokol Horka nad Moravou.

MLADŠÍ ŽACTVO

V sobotu 1. dubna zajíždí k třetímu jarnímu utkání na venkovním hřišti, v němž bude mít za soupeře družstvo TJ Sokol Osek nad Bečvou. Zápas se bude hrát od 18.00 hod. v městské sportovní hale v Lipníku nad Bečvou (ul. Boženy Němcové 1574). Horecké družstvo je v dosavadním průběhu LigyOlomouckého kraje mladšího žactva s 11 body na 7. místě tabulky, v minulém kole prohrálo v Žeravicích 9:24. Takže nejbližší sobotní zápas je nejlepší příležitostí ke zlepšení výsledkové bilance. Tím spíš, když družstvo Oseka nad Bečvou je momentálně na posledním – 11. místě tabulky se ziskem jednoho bodu.

STARŠÍ ŽÁCI

Po prohře o uplynulém víkendu v Žeravicích čeká na starší žáky Horky v neděli 2. dubna v třetím jarním kole Ligy Olomouckého kraje neméně obtížný soupeř. A sice suverénní lídr soutěže – celek TJ Sokol Centrum Haná. Z dosavadních 11 utkání má tento tým stoprocentní úspěšnost, s 22 body mu po zásluze patří 1. místo tabulky. Hráči Horky zatím v dosavadním průběhu soutěže nasbírali 4 body, což zatím stačí na 7. příčku tabulky. Uvedený rozdíl ale rozhodně neznamená, že proti favoritovi nelze uhrát dobrý výsledek. S podporou horeckých fandů se o to horečtí kluci určitě pokusí a zabojují o každý míč. Utkání bude zahájeno v neděli 2. dubna ve 12.30 hod. ve sportovní hale v Kostelci na Hané (ul. Sportovní 850).

Všem horeckým družstvům přejeme hodně štěstí, co nejlepší výsledky a radost ze hry! Příznivcům a fandům, kteří se o víkendu vypraví již tradičně horecké barvy podpořit, předem děkujeme.