Starší žáci Horky udělají v neděli 11. prosince tečku za soutěžním podzimem

Vážení příznivci mládežnické házené,

poslední možnost, kdy v letošním roce můžeme ještě zavítat na mistrovské utkání mladých horeckých házenkářů, nabízí nadcházející neděle 11. prosince. Družstvo starších žáků TJ Sokol Horka nad Moravou v 9. kole Ligy Olomouckého kraje bude hostit družstvo Házená Uničov. Utkání bude sehráno v hale DHK Zora Olomouc, úvodní hvizd se ozve v poněkud netradičním čase – v 18.30 h.

Do posledního podzimního utkání o mistrovské body se horečtí starší žáci pustí po absolvování velkého třídenního turnaje Dobiáš Cup v Rožnově pod Radhoštěm, hraného ve dnech 2. – 4. prosince za účasti 10 družstev z Čech, Moravy a Slovenska. Po porci pěti odehraných zápasů proti většinou věkově starším a silnějším soupeřům obsadila Horka s jedním vítězstvím v turnajové tabulce osmé místo. Každopádně získané zkušenosti, které hráči načerpali, jsou k nezaplacení a určitě obohatí jejich herní praxi.

Třeba právě v posledním podzimním mistráku proti Uničovu, kdy si družstvo Horky může vylepšit výsledkovou bilanci v Lize Olomouckého kraje. Po dosud odehraných utkáních je se čtyřmi body na 7. místě tabulky, družstvo Uničova je se dvěma body na 8. místě. V neděli tedy uvidíme zajímavý duel sousedů v tabulce.

Na toto utkání srdečně zveme jak rodiče hráčů, tak i další fandy horecké házené. Věříme, že v hojném počtu vytvoří v olomoucké hale hráčům opravdu domácí prostředí a pomohou jim zakončit podzimní část sezóny vítězstvím.

Horka do toho!