Program žákovských týmů Horky o prvním prosincovém víkendu

Vážení sportovní přátelé,

ani během adventního času nezůstanou házenkářské míče v klidu a důkazem budiž nejbližší program žákovských družstev TJ Sokol Horka nad Moravou.

STARŠÍ ŽÁCI SI ZAHRAJÍ NA TURNAJI V ROŽNOVĚ

Protože horecké družstvo starších žáků čeká poslední mistrovské utkání Ligy Olomouckého kraje až v neděli 11. prosince, může již v pátek 2. prosince vyrazit na velký, třídenní turnaj Dobiáš Cup 2022 v Rožnově pod Radhoštěm. Účastní se ho 11 týmů z Čech, Moravy a Slovenska, rozlosovaných do dvou základních skupin. Horeckému týmu, vedenému trenéry Petrem Němcem a Janem Kostorkem, nalosovali pořadatelé soupeře jako hrom! Ve skupině B bude Horka hrát:

V PÁTEK 2. PROSINCE

v 16.10 proti MŠK Povážská Bystrica

V SOBOTU 3. PROSINCE

v 8.50 proti Dukle Praha

v 12.30 proti Sokol Praha-Vršovice

v 16.35 proti Lovcům Lovosice

Pro úplnost dodejme, že ve skupině A budou hrát celky TJ Rožnov, LIONS Hostivice, Sokol Velké Meziříčí, HK Kúpele Bojnice, SK Žeravice a HC Zlín.

V NEDĚLI 4. PROSINCE

budou na programu utkání o konečné umístění. Držíme horeckému týmu palce, ať se v turnajovém pavouku vyšplhá co nejvýš! Informace pro fanoušky, kteří se chtějí o víkendu vydat horecké barvy podpořit: Dějištěm turnaje je sportovní hala Střední školy informatiky, elektrotechniky a řemesel v Rožnově v Moravské ulici.

MLADŠÍ ŽACTVO O MISTROVSKÉ BODY V OLOMOUCI

Stane se tak v neděli 4. prosince, kdy v 11 hodin začne v hale DHK Zora Olomouc utkání 10. kola Ligy Olomouckého kraje mladšího žactva. Jako domácí v něm nastoupí družstvo HBC Olomouc 1966, které vyzve tým Horky.

V dosavadním průběhu soutěže si mladí házenkáři HBC na své konto připsali tři výhry a pět proher, což je se šesti získanými body zatím řadí na 9. místo tabulky. Horečtí hráči jsou na tom mnohem lépe. Čtyři výhry, dvě remízy a tři prohry jim vynesly deset bodů a krásné 4. místo v tabulce.

Družstvo mladšího žactva Horky tak má v neděli skvělou příležitost navázat na dobré výkony z minulých zápasů proti Hranicím a Senici na Hané a zůstat na vítězné vlně. Ostatně, co může být větší motivací než zakončit podzimní část mistrovské sezóny výhrou? Věříme, že skvělým povzbuzováním tomu napomůže nemálo horeckých příznivců a rodičů hráčů, kteří se na tribuně olomoucké haly v neděli hodinu před polednem sejdou.

! ! ! Horka do toho ! ! !