Mladší žactvo Horky míří na pláže!

Od pátku 25. června do neděle 27. června si mladší žactvo Horky užije skvělou zábavu na plážovém písku. Nikoliv však u moře, jak by se na toto roční období slušelo, ale na písečných kurtech v Praze, konkrétně mezi panelákovými věžáky v areálu Beachklubu Ládví. Mladí horečtí házenkáři a házenkářky se totiž zúčastní obřího turnaje v plážové házené s názvem Prague Open Beach Handball.

V pěti kategoriích (od mladšího žactva až po dospělé) se na něm představí 43 týmů z celé České republiky. Že půjde hlavně o zábavu, zpestření běžného házenkářského dění a pohodové setkání s přáteli, o tom svědčí i úsměvné názvy, pod kterými budou jednotlivé týmy hrát.

Do bojů na plážovém písku zasáhnou například Svatouši (Příbram), Black Angels (Most), Frajerky z Himálají (Praha-Kobylisy), Tornáda (Ivančice), Nečum a hraj (Praha-Chodov) nebo Žeravské beaches (Žeravice).

Aby netrhaly partu, dva týmy horeckého mladšího žactva budou hrát pod názvy CRAZY SHEEP a MONKEY GANG. Tak věřme, že se jako zástupci živočišné říše v záplavě dalších „crazy týmů“ neztratí.

V pátek budou horecké týmy hrát svá utkání v 10.00, 10.30, 14.00, 16.00 a 16.30 hod., v sobotu pak v 9.30, 10.30, 13.00, 13.30, 16.00 a 17.00 hod. Držíme palce a přejeme, aby horecké naděje došly v plážovém turnaji co nejdál.

Pro úplnost ještě adresa, kde se uvedený třídenní turnaj uskuteční: Beachklub Ládví, Chabařovická 4, Praha 8, kousek od stanice metra Ládví na trase C. Vjezd do areálu je z ulice Žernosecká, avšak je třeba počítat s tím, že je v něm pouze omezený počet parkovacích míst. Pořadatelé rovněž upozorňují na nutnost dodržování všech hygienických předpisů v celém areálu