Pozvání na nedělní utkání dorostu a mužů

!!! POZOR ZMĚNA !!! Obě utkání se odehrají ve sportovní hale v Olšanech u Prostějova na adrese: Olšany u Prostějova 218, 798 14 Olšany u Prostějova

Vážení sportovní přátelé,

i přes zpřísněná hygienická opatření se můžeme během nadcházející neděle těšit na házenkářská klání, v domácím prostředí nastoupí k mistrovským zápasům dva týmy TJ Sokol Horka nad Moravou. Jen pro úplnost – pokud nebude možné pro nepřízeň počasí hrát na Sokolce, s předstihem budeme na klubovém webu i facebooku informovat, v které hale v blízkém okolí budou zápasy sehrány.

V NEDĚLI 11. ŘÍJNA

Ve 13.00 hod. nastoupí mladší dorost Horky proti SKH POLANKA NAD ODROU

Náš mladý tým čeká ve čtvrtém kole severomoravské skupiny 2. ligy ČR mladšího dorostu nelehký soupeř, který dosud ze dvou utkání získal plný počet bodů. Minulou neděli mladší dorostenci Polanky porazili družstvo TJ Cement Hranice 29:20 a na horecké půdě nastoupí v roli favorita. Toho by se ale naši hráči určitě neměli zaleknout. Právě naopak – v tomto utkání mají příležitost odčinit prohru z minulého týdne na hřišti HC Nový Jičín. Nejde ani tak o konečné skóre jako spíš o předváděnou hru a potřebný bojovný výkon. Takže kluci – hlavu vzhůru!

V 15.00 hod. bude zahájeno utkání mužů Horky proti TJ SOKOL TRNÁVKA

V šestém kole Moravskoslezské ligy čeká na naše hráče silný soupeř, který je v dosavadním průběhu soutěže stoprocentně úspěšný. Zatím mu se šesti body patří 3. příčka tabulky, ale oproti vedoucímu týmu soutěže HC Hlučín má tři utkání k dobru. Minulý víkend Trnávka porazila tým Házená Paskov 29:20, zatímco naši borci prohráli se Sokolem Senice 27:31 a zůstávají s jedním získaným bodem na předposledním místě tabulky „Proti Trnávce bychom měli mít k dispozici podobnou sestavu jako minule a chceme navázat na hru z druhého poločasu proti Senici, v kterém jsme díky zlepšenému výkonu uhráli remízu. S Trnávkou se nám loni hrálo dobře, takže nedělní utkání může být hodně zajímavé,“ říká vedoucí horeckého mužstva/trenér Libor Vykydal.

Držme oběma našim týmům palce, ať se silnými soupeři uspějí co nejlépe!

Pro úplnost dodejme, že další tři naše družstva – mladší žactvo a dva týmy miniházené, mají o nadcházejícím víkendu volno, jejich utkání jsou na programu o týden později.