Program našich týmů – 19. a 20. 10.

Vážení sportovní přátelé,

o nadcházejícím víkendu zůstane házenkářský areál na Sokolce opuštěný, tři horecké týmy totiž zamíří na hřiště soupeřů. A navíc – celek mužů má volno, stejně jako i dvě družstva miniházené. Pokud však budete mít možnost podpořit naše barvy i na venkovních hřištích, naši borci to určitě ocení. Kam se tedy lze vypravit?

V sobotu 19. října v 16 hodin hrají starší žáci na „domácí“ půdě SK Žeravice. Žeravice stejně jako náš oddíl musí svá domácí utkání v nepřízni počasí hrát v azylu v hale přerovské haly Spartak.Půjde o 7. kolo Olomoucké krajské ligy. V zápase se utkají sousedé v tabulce. Naši kluci jsou zatím se 4 body na 3. místě, právě před hráči Žeravic, kteří dosud do tabulky získali 2 body. Věřme, že tým trenéra Libora Žůrka potvrdí roli papírového favorita a mistrovské body budou putovat do Horky!

V neděli 20. října jede družstvo mladšího žactva do Hranic. V 5. kole Olomoucké krajské ligy náš celek nejprve v 13.30 hod. nastoupí proti domácímu týmu TJ Cement Hranice, poté v 15 hodin vyzve celek TJ Senice na Hané. Horecké mladší žactvo pod vedením trenéra Petra Němce hraje v nové sezóně ve výborné formě. V tabulce soutěže je bez ztráty kytičky s 12 body na 2. místě a určitě si bude chtít připsat další body. Držme palce!

V neděli 20. října v 15 hodin nastoupí mladší dorostenci na hřišti TJ Nový Jičín. Výhodou pro náš tým může být fakt, že Nový Jičín v dosavadních čtyřech zápasech 2. ligy ČR mladšího dorostu získal jen jeden bod. Šance horeckých barev jsou tak velmi slušné. Doufejme, že náš tým zabojuje a vyvaruje se několika zbytečných chyb z posledního domácího utkání proti Hranicím. Kluci, dokažte, že dobrou házenou opravdu hrát umíte!