Pozvánka 31.8. – 1.9.2019

Vážení příznivci házené,

po turnajích mužů a mladších dorostenců bude nadcházející víkend patřit v areálu Sokolky házenkářským nadějím, hrajícím v nejmladších kategoriích.

V SOBOTU 31. SRPNA je na programu TURNAJ MLADŠÍCH A STARŠÍCH MINIŽÁKŮ se zahájením v 9.00 hod.Kdo takový turnaj někdy shlédl, jistě potvrdí, že kluci a děvčata hrají s obrovským zaujetím a každé utkání je dramatické až do poslední minuty. V sobotu se na Sokolce můžete těšit na předváděné výkony házenkářských nadějí celkem z dvaceti družstev. Kromě minižáků z našeho domácího oddílu se na Sokolce představí hráči a hráčky těchto týmů: TJ Holešov, HK Ivančice, SK HFP Prostějov, TJ Sokol Kostelec na Hané, HC TJ Náchod, TJ Sokol Hoštěrádky – Rešov, TJ Sokol Poruba, TJ Sokol Telnice, HK Bystřice pod Hostýnem a TJ Rožnov pod Radhoštěm.

V NEDĚLI 1. ZÁŘÍ se uskuteční TURNAJ MLADŠÍHO ŽACTVA, začínající v 8.30 hod.Toto klání se stane prověrkou pro domácí horecký tým, který bude v nastávající sezóně bojovat o body v Olomoucké krajské lize. Naši kluci a holky na nedělním turnaji změří síly s družstvy TJ Holešov, TJ FS Napajedla, HK Ivančice, HBC Olomouc, SK HFP Prostějov, SKP Frýdek-Místek a TJ Cement Hranice. Rovněž v této věkové kategorii není nouze o zajímavé a dramatické okamžiky, které baví jak hráče, tak i diváky.

Přijďte proto nastupující házenkářské mládí povzbudit!

V příjemném prostředí areálu na Sokolce samozřejmě nebude po oba dny chybět ani tradičně dobré občerstvení.