Pozvánka 24. a 25. 8. 2019

Vážení sportovní přátelé, příznivci házenkářského míče,

čas prázdnin a dovolených míří do finálové rovinky, což znamená, že ke slovu se hlásí tradiční domácí turnaje. O nadcházejícím víkendu jsou pro vás připraveny přímo házenkářské hody o dvou chodech. Na co se v areálu Sokolky můžete těšit?

V SOBOTU 24. SRPNA se uskuteční TURNAJ MUŽŮ, letos je na pořadu již jeho 37. ročník. Startovat na něm budou tyto týmy: Sokol Újezd u Brna, HC Hlučín, HBC Olomouc, SK Žeravice, Sokol Měnín a samozřejmě také domácí Sokol Horka.

Náš tým zahájil přípravu na novou sezónu v Moravskoslezské lize 12. srpna a sobotní turnaj tak bude pro naše hráče první ostrou prověrkou. Věříme, že úspěšnou! Začátek turnaje je stanoven na 9. hodinu, vyhlášení výsledků se uskuteční krátce po 17. hodině.

V NEDĚLI 25. SRPNA je na programu TURNAJ MLADŠÍCH DOROSTENCŮ, jehož zahajovací hvizd se ozve v 8:30 hod., závěrečné utkání je plánováno na 16. hodinu. Na turnaji se poprvé představí náš nově vytvořený tým mladšího dorostu, tvořený chlapci, kteří dosud hráli v kategorii starších žáků.

Na nedělním turnaji se náš tým utká s těmito týmy: Sokol Úvaly, SK Kuřim, Slovácká Slávia Uherské Hradiště, Sokol Velké Meziříčí a Legata Hustopeče. Jde bezesporu o silné celky, které prověří naše chlapce před blížícím se startem nové sezóny. V ní bude mladší dorost Horky bojovat o body ve 2. lize ČR, oblast Severní Morava.

Přijďte oba naše týmy o víkendu povzbudit!

Jako každý rok, i letos se kromě házenkářských klání v areálu Sokolky můžete těšit na tradičně dobré občerstvení!