Sobota 4. listopadu: Starší žáci hrají v Žeravicích, mladší žactvo ve Velké Bystřici


Vážení sportovní přátelé,

opět je čas pozvat Vás na mládežnickou házenou. Dvě žákovská družstva TJ Sokol Horka nad Moravou čekají o prvním listopadovém víkendu další mistrovská utkání v krajských soutěžích. Starší žáci budou v sobotu 4. listopadu dopoledne bojovat o body ve sportovní hale v Žeravicích, ve stejný den odpoledne pak dvě utkání sehraje v hale ve Velké Bystřici družstvo mladšího žactva.

TÝM STARŠÍCH ŽÁKŮ HORKY

V 10.30 nastoupí k utkání proti HBC Olomouc

Zatímco horecký tým v minulém 4. kole Ligy Olomouckého kraje vyhrál v Hranicích 32:28 a prohrál se Sokolem Centrum Haná 35:42, celek HBC Olomouc měl dvě utkání odložena na 12. listopadu. Olomoučtí jsou tak zatím se 4 získanými body na 6. místě tabulky. Družstvo Horky naproti tomu nasbíralo 8 bodů a patří mu v tabulce 3. místo. Vzájemný souboj obou týmů pod střechou žeravické haly bude nepochybně velice zajímavý.

Ve 12.00 začne utkání Horky proti SK Žeravice

Hráči Žeravic v minulém 4. kole soutěže odehráli pouze jeden zápas, v kterém s Velkou Bystřicí prohráli 27:39. S dosavadním ziskem 2 bodů jim momentálně patří 7. příčka tabulky a v domácím prostředí se určitě budou chtít vytáhnout. Pro horecký tým tak nebude tento sobotní zápas nijak jednoduchý.







TÝM MLADŠÍHO ŽACTVA HORKY

V 15.15 nastoupí proti týmu TJ Tatran Litovel

V hale ve Velké Bystřici čeká na horecké hráče v 5. kole Ligy Olomouckého kraje tradiční soupeř, který naposledy  porazil Sokol Centrum Haná 27:26 a s Žeravicemi remizoval 17:17. Horka dokázala zvítězit 26:13 nad Hranicemi, ale v druhém utkání nestačila na HBC Olomouc, když prohrála 12:18. Pohled do tabulky říká, že Horce s 8 body patří 5. místo, Litovel má na 8. místě o bod méně. Můžeme tedy očekávat hodně bojovné utkání.

V 16.30 bude zahájeno utkání Horky proti Velké Bystřici

Celek Házená Velká Bystřice je s 12 body vedoucím týmem krajské soutěže, v minulém kole zvítězil nad Osekem nad Bečvou 22:10 a nad Sokolem Čechy pod Kosířem 30:11. Družstvo mladšího žactva Horky tedy čeká bezesporu těžký soupeř, nicméně s podporou přítomných horeckých fandů mohou jít do utkání s otevřeným hledím.

Vážení příznivci házené, jak na dopolední program v Žeravicích, tak na odpolední zápasy ve Velké Bystřici jste srdečně zváni. A nezapomeňte – Horka do toho!