O víkendu 16. – 17. září vzhůru na házenou, na Sokolce uvítáme novou sezónu!

Vážení sportovní přátelé,

doba čekání skončila, po týdnech letní přípravy a odehrání několika turnajů přichází na řadu ostrý start nové házenkářské sezóny. Soutěžnímu ročníku 2023-2024 otevřeme brány o nadcházejícím víkendu na horecké Sokolce, kde se představí družstva staršího minižactva a starších žáků. Naproti tomu mimo Horku se vypraví tým mladšího žactva, bude hrát v Čechách pod Kosířem. Víkendový program má tuto podobu:

SOBOTA 16. ZÁŘÍ OD 9.00

V areálu Sokolky uvidíme první soutěžní turnaj nové sezóny, v kterém starší minižactvo Horky změří síly s hráči Tatranu Litovel a TJ Sokol II Prostějov. Půjde určitě o zajímavá utkání, nepochybně ve výborné divácké kulise, která k miniházené už tradičně patří. Srdečně zveme všechny příznivce mládežnického sportu!


NEDĚLE 17. ZÁŘÍ OD 9.30

Na Sokolce se odehraje úvodní kolo Ligy Olomouckého kraje starších žáků, které se letos účastní osm týmů. Tato žákovská soutěž má oproti minulým sezónám nový systém – bude se hrát turnajovým způsobem, když v jednom dni se utkají tři týmy. Hráče Horky uvidíme ve dvou nedělních zápasech, která byla nalosována takto:

V 9.30 HBC Olomouc – TJ Sokol Horka nad Moravou.

V 12.20 TJ Sokol Horka nad Moravou – SK Žeravice.

Rovněž na tato utkání srdečně zveme všechny fandy házené, přijďte podpořit naše horecké barvy v bojích o první podzimní mistrovské body.


NEDĚLE 17. ZÁŘÍ OD 11.30

Také na družstvo mladšího žactva Horky čeká úvodní kolo Ligy Olomouckého kraje, v níž se v nové sezóně bude potkávat 13 družstev. V prvním podzimním mistráku nastoupí tým Horky proti celku SK HFP Prostějov. Utkání se od 11.30 odehraje na hřišti TJ Sokol Čechy pod Kosířem a také na ně zveme nejen rodiče hráčů, ale i další příznivce mládežnické házené. Pomozte našim hráčům vytvořit domácí prostředí a usnadnit jim vstup do nové sezóny. Horka do toho!