Dva týmy miniházenkářů Horky zamíří v pátek 2. 6. na tradiční LITOVEL MINICUP 2023

Vážení sportovní přátelé,

zatímco soutěžní jarní sezónu dvě horecká družstva miniházenkářů již o minulém víkendu uzavřela účastí na závěrečných turnajích s názvem Superfinále, nyní je před nimi nová výzva. Jak družstvo mladších, tak družstvo starších miniházenkářů bude ve dnech 2. – 4. června startovat na velkém turnaji v Litovli. Půjde již o 10. ročník tradičního klání LITOVEL MINICUP 2023. Pořadatelem této velkolepé akce, probíhající od pátku do neděle, je házenkářský klub Tatran Litovel.

Hráče našich dvou nejmladších věkových kategorií čeká bohatý třídenní program, jednotlivé turnajové zápasy jsou již rozlosovány a jejich dějištěm bude hned několik hracích ploch. Litovelští organizátoři slibují, že připraví i živé videopřenosy vybraných utkání na Youtube a také na webu turnaje

https://minicup.tatranlitovel.cz

Na tomto webu je rovněž uvedeno podrobné rozlosování jednotlivých zápasů v základních skupinách s uvedením hřiště, na kterém se konkrétní utkání bude hrát.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI HORKY

byli vylosováni do osmičlenné skupiny M2, v níž je během pátku a soboty čekají tato družstva:

Sokol Kostelec na Hané – HK

Tatran Litovel

Sokol Hostěrádky-Rešov

HK Ivančice A

DHK Olomouc

Dukla Praha

Jedno místo bude teprve obsazeno

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI HORKY

budou v pátek a sobotu hrát v osmičlenné skupině S1, v které se utkají s těmito týmy:

Tatran Litovel B

Házená Velká Bystřice

HK Ivančice A

Sokol Kostelec na Hané – HK

Sokol Velké Meziříčí

DKH Olomouc

Sokol Praha-Vršovice Oběma horeckým týmům přejeme radost ze hry a co nejhezčí zážitky! Samozřejmě i co nejlepší výsledky, které by zaručily postup do turnajového play-off, v němž se již mezi nejúspěšnějšími týmy bude rozhodovat nejen o konečném umístění, ale samozřejmě také o medailích! Věříme, že na uvedenou porci zápasů nezůstanou naši nejmladší hráči sami a tradičně je podpoří početná skupina rodičů a dalších fandů horecké házené.