Žeravice, Velká Bystřice, Hranice – na tato místa zamíří v sobotu horecká družstva

Vážení příznivci házené,

tři mládežnické týmy TJ Sokol Horka nad Moravou v sobotu 12. listopadu vyrazí v pokračující podzimní části soutěží na hřiště soupeřů. Pokud bude chtít podpořit horecké barvy, připojujeme podrobný program. V něm tentokrát chybí starší minižactvo, které má volno.

MLADŠÍ MINIŽACTVO

se na další soutěžní turnaj vydá v sobotu do Žeravic. V tamní sportovní hale se začne hrát od 12.30 hod. Horecké házenkářské naděje se během odpoledne utkají s družstvy HBC Olomouc, Házená Uničov a SK Žeravice.

MLADŠÍ ŽACTVO

v sobotu v 9.00 hod. nastoupí k mistrovskému utkání 7. kola Ligy Olomouckého kraje na palubovce sportovní haly ve Velké Bystřici proti domácímu B družstvu mladšího žactva. Rezervní tým Velké Bystřice zatím během podzimu získal 4 body, které stačí na 7. místo tabulky. O jeden bod navíc dosud vybojovali právě hráči Horky, figurující v tabulce na 6. příčce. Lze tedy očekávat vyrovnaný a divácky velice zajímavý souboj o další dva soutěžní body.

STARŠÍ ŽÁCI

zamíří v sobotu do Hranic, kde ve 13.00 hod. v tamní sportovní hale nastoupí proti domácímu týmu TJ Cement Hranice. Ten je po 6. kole Ligy Olomouckého kraje se šesti body na 5. místě tabulky, minulou neděli zvítězil 28:11 v Prostějově. Družstvo Horky zatím v dosavadním průběhu soutěže získalo za jedinou výhru dva body a zaujímá v tabulce 7. místo. Favoritem jsou tedy domácí hráči, ale horečtí kluci určitě zabojují a soupeři nic nedarují.

Přejeme všem horeckým družstvům hodně zdaru i potřebného střeleckého štěstí. Horka do toho!