Program horeckých házenkářů: V pátek Halloween, o víkendu soutěžní utkání

Vážení příznivci házené,

třebaže podzim již plně převzal vládu nad současným počasím a hřiště na Sokolce přikrylo spadané listí, soutěžní utkání mládežnických týmů TJ Sokol Horka nad Moravou budou o nadcházejícím víkendu pokračovat pod střechami sportovních hal. Ale ještě než se tak stane, bude čas i na zábavu. Na co se tedy můžeme ve dnech 4. – 6. listopadu těšit?

V NEDĚLI 6. LISTOPADU OSLAVÍME HALLOOWEEN

Horecký oddíl házené bude pořadatelem dalšího ročníku Halloweenské stezky odvahy. Akce, určená pro děti z Horky a okolí, se v minulých letech těšila velkému zájmu. Letošní ročník bude zahájen v 17.00 v areálu horeckého Sluňákova a vyvrcholí v 19.30, kdy se uskuteční vyhlášení nejlepší masky. Házenkáři srdečně zvou na tuto akci jak všechny děti a jejich rodiče, tak i další zájemce, kteří si chtějí užít dobrou zábavu s příchutí dobrodružství.

V SOBOTU 5. LISTOPADU O MISTROVSKÉ BODY

MLADŠÍ MINIŽACTVO

zajíždí k dalšímu soutěžnímu turnaji do Prostějova, kde od 9.00 bude mít za soupeře družstva DHK Zora Olomouc, TJ Senice na Hané, SK Žeravice a rovněž pořádajícího HFP Prostějov.

MLADŠÍ ŽACTVO

čeká v 6. kole Ligy Olomouckého kraje utkání ve sportovní hale v Litovli, kde v 11.00 nastoupí proti domácímu Tatranu. Zatímco družstvo Litovle je s osmi body na druhém místě aktuální tabulky, horeckému týmu zatím patří s pěti získanými body v tabulce pátá příčka. V zásadě lze tedy čekat vyrovnané utkání, horeckým barvám budeme držet palce.

STARŠÍ ŽÁCI

se v 6. kole Ligy Olomouckého kraje rovněž vydají do Litovle. V tamní hale od 12.30 změří síly s domácím družstvem, které zatím se sedmi získanými body figuruje na třetím místě tabulky. Tým Horky dosud vybojoval jen dva body, což stačí na sedmou příčku tabulky. Je tedy zřejmé, kdo bude v tomto utkání favoritem, nicméně vše může dopadnout jinak. Horka do toho!

V NEDĚLI 6. LISTOPADU HRAJE STARŠÍ MINIŽACTVO

Víkendový program horeckých mládežnických družstev uzavře v neděli odpoledne starší minižactvo v Kostelci na Hané. Právě v tamní hale od 14.30 pořádá další soutěžní turnaj TJ Sokol Centrum Haná. Kromě domácích hráčů a celku Horky se na turnaji představí také házenkářské naděje Prostějova a Čech pod Kosířem.

Přejeme všem týmům hodně zdaru, herní pohody a co nejlepší výsledky!