Pozvánka na domácí turnaje minižactva

Vážení sportovní přátelé,

mistrovská sezóna 2022 – 2023 startovala minulou neděli 18. Září, kdy se do ní naplno měly vrhnout všechny mládežnické týmy TJ Sokol Horka nad Moravou. Bohužel z důvodu nepřízně počasí jsme v areálu horecké Sokolky nemohli vidět ani jeden zplánovaných duelů. Starší a mladší žáci odehrály svá utkání v azylu házenkářské haly ve Velké Bystřici. Minižactvo už to štěstí nemělo a muselo své turnaje odložit na nadcházející neděli 25. 09. 2022, kde se již doufáme sejdeme v hojném počtu a dle časového harmonogramu uvidíme první domácí soutěžní turnaje našich nejmenších naději.

JAKÝ BUDE V NEDĚLI 25. ZÁŘÍ ČASOVÝ PROGRAM?

OD 9.00 HOD.

přijde na řadu starší minižactvo. Hráči této věkové kategorie si start do nové sezóny užili před 14 dny v Oseku nad Bečvou a v neděli je tak čeká v pořadí již druhý podzimní soutěžní turnaj. V Horce se představí družstva Hranic, Kostelce na Hané, Oseku nad Bečvou a samozřejmě také domácího, pořádajícího oddílu. Mladí házenkáři zajisté ocení tradiční podporu rodičů a dalších fanoušků, kteří vytvoří tradiční jedinečnou sportovní atmosféru.

OD 11.00 HOD

bude probíhat první soutěžní turnaj nové sezóny kategorie mladšího minižactva. Účastní se ho 2 družstva Litovle, Prostějova a Horky nad Moravou. Určitě bude zajímavé sledovat, jak si nejmladší horecké naděje povedou. A když se jim třeba něco nepovede, vůbec nevadí. Na prvním místě v tomto turnaji bude především radost ze hry. Přejeme, ať jí všichni mají vrchovatě!