Mládežnické týmy Horky v neděli vstoupí do nové soutěžní sezóny 

Vážení sportovní přátelé,

mistrovská sezóna 2022 – 2023 startuje a v neděli 18. září se do ní naplno vrhnou všechny mládežnické týmy TJ Sokol Horka nad Moravou. V areálu horecké Sokolky se můžeme těšit na utkání miniházenkářů, mladšího žactva i starších žáků.

JAKÝ BUDE V NEDĚLI 18. ZÁŘÍ ČASOVÝ PROGRAM?

OD 9.00 HOD.

bude probíhat první soutěžní turnaj nové sezóny kategorie mladšího minižactva. Účastní se ho družstva Litovle, Olomouce, Prostějova a Horky nad Moravou. Určitě bude zajímavé sledovat, jak si nejmladší horecké naděje povedou. A když se jim třeba něco nepovede, vůbec nevadí. Na prvním místě v tomto turnaji bude především radost ze hry. Přejeme, ať jí všichni mají vrchovatě!

OD 11.00 HOD.

přijde na řadu starší minižactvo. Hráči této věkové kategorie si start do nové sezóny užili o uplynulém víkendu v Oseku nad Bečvou a v neděli je tak čeká v pořadí již druhý podzimní soutěžní turnaj. V Horce se představí družstva Hranic, Kostelce na Hané, Oseku nad Bečvou a samozřejmě také domácího, pořádajícího oddílu. Mladí házenkáři zajisté ocení tradiční podporu rodičů a dalších fanoušků, kteří vytvoří tradiční jedinečnou sportovní atmosféru.

VE 13.00 HOD.

začne úvodní utkání nového ročníku Ligy Olomouckého kraje mladšího žactva v kterém družstvo Horky bude hostit tým Házená Uničov. O šancích domácích hráčů může mnohé napovědět měření sil obou soupeřů na turnaji v Uničově, hraném 3. září. Tehdy se po vyrovnané hře štěstí usmálo na tým Uničova, který zvítězil nejtěsnějším rozdílem 9:8. Přikloní se tentokrát štěstěna na stranu horeckého týmu?

V 15.00 HOD.

zazní úvodní hvizd mistrovského utkání prvního kola Ligy Olomouckého kraje starších žáků. Hráči Horky v něm nastoupí proti celku HBC Olomouc 1966, který mají dobře „zmapovaný“ z domácího srpnového turnaje, hraném v hale Zory. Ve vzájemném utkání byl tehdy sice zkušenější olomoucký tým úspěšnější, ale to neznamená, že tentokrát nemůže být vše jinak.

Držme tedy palce – Horka do toho!