Pozvánka na nedělní mistrovská utkání dvou týmů Horky – mužů a starších žáků

Vážení příznivci házenkářského míče,

druhá říjnová neděle je jako stvořená k návštěvě horecké Sokolky, kde budou k vidění utkání dvou družstev Horky. O mistrovské body se s nelehkými soupeři utkají týmy mužů a rovněž starších žáků. Na oba zápasy vás srdečně zveme!

PROGRAM NA NEDĚLI 10. ŘÍJNA

VE 13.00 – TJ SOKOL HORKA vs. TJ SOKOL CENTRUM HANÁ.

Družstvo starších žáků Horky čeká ve 4. kole Ligy Olomouckého kraje tým TJ Sokol Centrum Haná, který v minulém kole zvítězil na hřišti TJ Cement Hranice 28:15. Ze tří dosud odehraných soutěžních utkání družstvo Centrum Haná získalo čtyři body a patří mu v tabulce 3. příčka. Nedávno nově složený a věkově velice mladý žákovský tým Horky je zatím s jedním získaným bodem na 7. místě tabulky, o minulém víkendu prohrál na hřišti HBC Olomouc 20:30. Nicméně také tento zápas obohatil naše hráče o potřebné zkušenosti, které mohou proti dalším soupeřům zužitkovat. Takže: kluci, směle do toho!

V 15.00 – TJ SOKOL HORKA vs. TJ SOKOL DŘEVOHOSTICE / SK ŽERAVICE.

Nedělním soupeřem mužů Horky ve 4. kole Moravskoslezské ligy bude tento kombinovaný tým, který si zatím vede velice úspěšně, naposledy porazil TJ Senici na Hané 27:22. Ze tří odehraných mistráků tak získal 6 bodů, které ho řadí na 2. místo soutěžní tabulky. V jejím čele jsou zatím právě horečtí hráči, rovněž se 6 body, kteří však v minulém kole prohráli na hřišti SK Droždín 21:23. Nedělní utkání obou uvedených týmů tak bude bitvou o 1. místo tabulky! Nemůže být lepší pozvánky k návštěvě tohoto utkání.

KDE BUDOU HRÁT DALŠÍ TÝMY HORKY?

MLADŠÍ ŽACTVO V SOBOTU 9. ŘÍJNA hraje od 10.30 v Olomouci na hřišti DHK Zora B. V utkání 4. kola Ligy Olomouckého kraje půjde o souboj družstev z opačných pólů soutěžní tabulky. Zatímco Horka je v ní se 6  body na 1. místě, DHK Zora B tabulku uzavírá – dosud bez bodového zisku. V minulém utkání Zora B prohrála s HBC Olomouc B 6:19, naproti tomu horecký tým zvítězil na palubovce SK HFP Prostějov 15:10. Potvrdí mladší žactvo Horky roli favorita? Věřme, že ano.

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI V SOBOTU 9. ŘÍJNA zajíždí k dalšímu turnaji, jehož pořadatelem je TJ Sokol Centrum Haná. Začátek turnaje je tentokrát netradiční, až v pozdním odpoledni – v 16.45. Kromě družstva pořádajícího klubu čekají na horecké naděje utkání s družstvy TJ Sokol II Prostějov a TJ Sokol Osek nad Bečvou. Turnaj bude odehrán ve sportovní hale v Kostelci na Hané, Sportovní ul. 850.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI V NEDĚLI 10. ŘÍJNA od 9.00 budou startovat na turnaji, pořádaném DHK Zora Olomouc. Za soupeře budou mít družstva TJ Senice na Hané, TJ Sokol Osek nad Bečvou a domácí Zory Olomouc. Oběma družstvům našich miniházenkářů přejeme hodně úspěchů.