V neděli 19. září budou v Horce sehrány dva turnaje minižactva

Vážení příznivci házené,

že se TJ Sokol Horka nad Moravou stává opravdovou baštou mládežnické házené, potvrzují nejen turnaje, odehrané v minulých týdnech, ale i plány na nejbližší dny. Již o nadcházejícím víkendu bude hřiště na horecké Sokolce opět dějištěm dvou turnajů v miniházené.

V NEDĚLI 19. ZÁŘÍV 9.00 HOD. BUDE ZAHÁJEN TURNAJ MLADŠÍHO MINIŽACTVA

Účastní se jej družstva TJ Sokol Kostelec na Hané, Tatranu Litovel, TJ Sokol Osek nad Bečvou a TJ Sokol Horka nad Moravou.

VE 13.00 HOD. ZAČNE TURNAJ STARŠÍHO MINIŽACTVA

Své síly změří družstva TJ Cement Hranice, Tatranu Litovel, TJ Sokol Centrum Haná a TJ Sokol Horka nad Moravou.

Věřme, že počasí bude v neděli mladým adeptům házené přát a nejen rodiče hráčů a hráček, ale i další návštěvníci horecké Sokolky vytvoří turnajovým kláním tradiční, skvělou soutěžní atmosféru. Samozřejmě, že během celého dne nebude návštěvníkům areálu chybět ani potřebné občerstvení.

Srdečně vás na oba uvedené turnaje zveme, přijďte mladé házenkářské naděje povzbudit.

CO O VÍKENDU ČEKÁ DALŠÍ DRUŽSTVA HORKY?

MLADŠÍ ŽACTVO – v sobotu 18. září vstoupí do nového soutěžního ročníku Ligy Olomouckého kraje úvodním utkáním na hřišti TJ Senice na Hané. Začátek utkání je stanoven na 9.00 hod.

Horecký tým má za sebou nejen přípravný turnaj v domácím prostředí, ale zejména účast na obřím turnaji – Házenkářském festivalu v Lovosicích, kde se v osmi utkáních prezentoval výbornými výkony. Z 23 zúčastněných družstev horečtí hráči vybojovali krásné 11. místo. Navíc si z Lovosic odvezli řadu nových zkušeností, které mohou v začínající krajské soutěži náležitě zúročit.

MUŽI – v neděli 19. září v 10.00 hod. na hřišti TJ Senice na Hané nastoupí již k třetímu mistrovskému utkání nového ročníku Moravskoslezské ligy.

Vstup do soutěže vyšel horeckým borcům stoprocentně. V prvním, předehrávaném utkání porazili v domácím prostředí TJ Sokol Osek nad Bečvou 24:17 a stejného soupeře – už v rámci 1. kola soutěže – porazili minulou neděli na jeho hřišti 25:16. V Senici by tudíž měli prodat nejen získané sebevědomí, ale hlavně by měli zopakovat odpovědný, bojovný výkon. Šance na zisk dalších bodů je velká, držme palce!