O víkendu 2. – 3. října budou všechny týmy Horky hrát o body na hřištích soupeřů

Vážení příznivci horecké házené,
během nadcházejících víkendových dnů zůstane hřiště na Sokolce osiřelé, neboť naše družstva všech věkových kategorií budou hrát na půdě soupeřů. Naštěstí všechna utkání se odehrají v blízkém okolí a nebude nijak složité přijet naše borce podpořit. Kam konkrétně bude možné za házenou vyrazit?

V SOBOTU 2. ŘÍJNA

MLADŠÍ ŽACTVO OD 9.00 HOD. NASTOUPÍ NA HŘIŠTI SK HFP PROSTĚJOV.
Jde o 3. kolo Ligy Olomouckého kraje. Horecký tým po dvou výhrách (v Senici na Hané a doma proti Uničovu) narazí na dosud stejně úspěšné hráče Prostějova. Ti mají za sebou výhry proti Uničovu a DHK Zora B. Který tým zůstane na vítězné vlně? Utkání se bude hrát v hale gymnázia a ZŠ ve Studentské ulici.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI SE OD 10.30 HOD. PŘEDSTAVÍ NA TURNAJI V SENICI NA HANÉ.
V nové sezóně půjde v pořadí již o čtvrtý turnaj nejmladších házenkářských nadějí. Po dvou turnajích v Horce a jednom na půdě HBC Olomouc 1966 bude jeho pořadatelem TJ Senice na Hané. Naše družstvo se utká s týmy TJ Sokol II Prostějov, TJ Senice na Hané a SK HFP Prostějov. Přejeme našim talentům hodně zdaru! 

MUŽI OD 15.00 HOD. BUDOU BOJOVAT NA HŘIŠTI SK DROŽDÍN.
Ve 4. kole Moravskoslezské ligy čeká naše hráče velmi silný soupeř. Droždín dosud v novém ročníku soutěže odehrál jen jeden zápas (doma porazil Senici na Hané 34:29) a dva zápasy má odložené na pozdější termín. Proto zatím v tabulce s dvěma body figuruje na třetím místě a právě v sobotu bude chtít svou bilanci vylepšit. Hráči Horky jsou i díky jednomu předehranému utkání na čele tabulky se šesti body a rozhodně nejsou bez šance bodovat i tentokrát.


V NEDĚLI 3. ŘÍJNA

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI SE OD 11.00 HOD. ZÚČASTNÍ TURNAJE V LITOVLI.
Také v případě starších mini půjde v pořadí o čtvrtý turnaj v nové sezóně, po dvou kláních v Horce a jednom v Prostějově se náš tým vydá na hřiště pořádajícího Tatranu Litovel. Kromě utkání s domácím celkem čeká družstvo Horky měření sil s HFP Prostějov a TJ Sokol II Prostějov. Držíme palce, ať se našemu týmu daří!

STARŠÍ ŽÁCI OD 12.00 HOD. NASTOUPÍ NA HŘIŠTI HBC OLOMOUC 1966. Olomoučtí hráči dosud v nové sezóně odehráli v Lize Olomouckého kraje jedno utkání, když porazili SK HFP Prostějov 35:14, družstvo Horky má za sebou rovněž jeden zápas – s Hranicemi doma remizovalo 20:20. Naši hráči to v „sousedském“ derby na půdě HBC Olomouc 1966 nebudou mít jednoduché, ale věřme, že předvedou odpovědný a bojovný výkon, který je klíčem k úspěchu.

Všem našim týmům přejeme na soupeřových hřištích hodně zdaru a co největší podporu fanoušků horeckých barev!