ODLOŽENO – Pozvánka na utkání mužů v neděli 13. 9. 2020 – ODLOŽENO

UTKÁNÍ JE Z DŮVODU NEPŘÍZNIVÉ ZDRAVOTNÍ SITUACE V DRUŽSTVU SOUPEŘE ODLOŽENO.

NOVÝ TERMÍN UTKÁNÍ JE STANOVEN NA 11.10.2020 V 15:00 HOD.

Vážení příznivci horecké házené,

po dlouhé době přichází v novém soutěžním ročníku na řadu první domácí mistrák! Představí se v něm družstvo mužů, které v neděli 6. září v úvodním kole Moravskoslezské ligy po výborném výkonu vybojovalo na hřišti TJ Sokol Krmelín cennou remízu 22:22.

V neděli 13. září 2020 od 15 hod. na hřišti Sokolky horecký tým přivítá celek TJ SOKOL TRNÁVKA.

Jde o soupeře, kterému v uplynulém nedohraném ročníku Moravskoslezské ligy stabilně patřila první příčka tabulky. Svou kvalitu hráči Trnávky potvrdili o uplynulém víkendu, kdy v úvodním kole nové mistrovské sezóny vyhráli na hřišti TJ Sokol Klimkovice 29:21.

Horečtí hráči naposledy proti Trnávce po dobrém výkonu odehráli velice vyrovnané soutěžní utkání. „Mužstvo Trnávky se prezentuje stylem, který nám vyhovuje, nejde o žádnou upracovanou hru, kterou předvádí některá jiná mužstva. V neděli chceme proti tomuto soupeři zopakovat výborný výkon ze zápasu v Krmelíně, tím spíš, že už bychom měli mít k dispozici početnější hráčský kádr,“ říká vedoucí horeckého mužstva/trenér Libor Vykydal.

Dodejme, že poprvé se v domácím prostředí při mistrovském utkání představí tři noví hráči Horky, kteří v Krmelíně patřili k oporám týmu. Jsou to brankář Štěpán Vodička z klubu Házená Velká Bystřice a dále Jiří Kubeček z HBC Olomouc 1966 a Adam Smahel odchovanec z vlastního dorostu.

V neděli odpoledne tak můžeme na Sokolce očekávat hodně zajímavou sportovní podívanou. Všichni jste srdečně zváni! A nezapomeňte na tradiční – Horka do toho!