Pozvánka na turnaje – sobota 22. 8. a neděle 23. 8. 2020

Vážení příznivci házenkářského míče,

opět nastává čas, kdy je možné zavítat na pěknou sportovní podívanou! Během předposledního srpnového víkendu ožije areál Sokolky v Horce nad Moravou bohatým turnajovým děním.

V sobotu 22. srpna se uskuteční tradiční turnaj mužů.

Jeho začátek je stanoven na 8.30 hod. Účast potvrdily týmy TJ Náchod, TJ Slovácká Slávia Uherské Hradiště, SK Žeravice, TJ Sokol Újezd u Brna, TJ Sokol Senice na Hané a samozřejmě i pořádající TJ Sokol Horka nad Moravou.

Domácí mužstvo k turnaji nastoupí po absolvování týdenního soustředění v areálu Sokolky, kterému od 12. srpna předcházelo několik klasických tréninků. Oproti uplynulé sezóně došlo v horeckém týmu k několika změnám, někteří hráči odešli, jiní do mužstva naopak přišli. Během sobotního turnaje tak uvidíme, jak se mužstvo jako celek před startem Moravskoslezské ligy s novou situací popasuje.

V neděli 23. srpna je na pořadu turnaj mladšího dorostu.

Od 9.00 se na něm představí týmy TJ Tatran Bohunice, TJ Slovácká Slávia Uherské Hradiště, TJ Sokol Klimkovice a pořádající TJ Sokol Horka nad Moravou.

Pro domácí hráče bude turnaj vyvrcholením pilné přípravy na mistrovské boje. Ta začala 10. srpna a po týdnu odpoledních tréninků pokračovala od 17. srpna týdenním celodenním soustředěním v areálu Sokolky. Nejen tato příprava, ale i avizovaný nedělní turnaj bude pro horecké dorostence nepochybně užitečnou průpravou před startem mistrovských utkání v severomoravské skupině 2. ligy ČR mladšího dorostu.

Přijďte tedy zafandit! Během soboty a neděle vás v přívětivém prostředí horecké Sokolky čeká nejen dobrá házená, ale chybět nebude ani tradiční občerstvení.