Pozvánka na turnaje v sobotu 20. 6. a neděli 21.6.2020

POZOR ZMĚNA MÍSTA TURNAJŮ

Vzhledem k nepřízni počasí jsme byli nuceni přesunout plánované turnaje do haly v Senici na Hané s tím je spojena i změna termínu turnaje staršího minižactva.

Turnaj mladšího žactva se odehraje v sobotu 20.6.2020 od 9:00 hod. v hale v Senici na Hané

Turnaj staršího minižactva se odehraje v neděli 21.6.2020 od 9:00 hod. v hale v Senici na Hané

Vážení příznivci horecké házené,

také jste se nemohli dočkat, až po vynucené pauze uvidíte, jak házenkářské míče opět sviští do sítě? Na trénincích našich týmů se tak sice od začátku května již děje, ale málo platné – není nad soutěžní zápasy či turnaje. A právě na jeden turnajový den v areálu Sokolky v Horce nad Moravou se můžeme těšit. Kdy?

V SOBOTU 20. ČERVNA!

V 9.00 hod. bude zahájen turnaj mladšího žactva.

Startovat na něm budou čtyři družstva – domácí TJ Sokol Horka, Házená Uničov, TJ Senice na Hané a TJ Cement Hranice. Proč si právě tento turnaj z pohledu horeckého fandy nenechat ujít? Bude totiž zajímavé sledovat, nakolik našim chlapcům a dívkám vydržela výborná forma z podzimní části Olomoucké krajské ligy, která horecké naděje vynesla na 2. místo tabulky. Škoda, že mistrovské soutěže nemohly na jaře pokračovat.

Ve 13.15 hod. začne turnaj starších miniházenkářů.

V odpoledním klání se kromě domácího družstva TJ Sokol Horka představí týmy Tatranu Litovel 1 a 2, Házené Velké Bystřice 1 a 2 a Sokola II Prostějov. Rovněž tento turnaj prověří, kolik síly, obratnosti a herních dovedností během zimní přestávky získaly tyto týmy druhé nejmladší věkové kategorie. Že se domácí miniházenkáři velice těší, netřeba připomínat. Vždyť naposledy si zahráli 22. února během přípravného turnaje v tělocvičně ZŠ v Horce, kde se utkali s družstvy Kopřivnice a Uničova. Další nesoutěžní turnaj odehráli až 7. června v hale v Kostelci na Hané, kde kromě domácího družstva měli za soupeře Sokol II. Prostějov a HBC Olomouc 1966.

Sobota 20. června v areálu Sokolky nebude patřit jen házené, ale také zábavě pro širokou veřejnost. Během celého dne totiž budou probíhat pro děti návštěvníků turnaje dovednostní soutěže o sladké ceny. A kdo nebude chtít soutěžit o sladkosti bude moci navštívit naši udírnu, kde pro vás připravíme nejednu masnou lahůdku. Takže – určitě si sobotu 20. června zatrhněte ve svém kalendáři!