Přichází čas bilancování, čas svátků i přání

Vážení sportovní přátelé, příznivci házené v Horce nad Moravou!

Nastává doba hodnocení končícího roku, přichází čas vánočních a novoročních svátků. Jaký byl rok 2019 pro horeckou házenou? Bez nadsázky lze říct, že oproti těm dřívějším byl výrazně bohatší.

Ne, nejde o peníze. V našem klubu jsme bohatší o větší počet mládežnických družstev, hájících horecké barvy v mistrovských soutěžích. V létě totiž naši skvělou házenkářskou partu rozšířil nově vytvořený tým mladších dorostenců. A potěšitelné je, že velký zájem o házenou mají i kluci a děvčata v nejmladších věkových kategoriích. Což je bezesporu tím nejlepším vkladem pro budoucnost házené v Horce nad Moravou.

K uvedeným pozitivům lze přičíst i účast našich týmů na turnajích na mnoha místech České republiky, během nichž jsme měli možnost hrát nejen s tradičními soupeři, ale také s celky velkých klubů, včetně těch extraligových. Navíc jsme změřili síly s řadou zahraničních týmů – mimo jiné z Německa, Dánska či Švédska. Zažili jsme skvělé výhry i neradostné prohry, jak už to ve sportu bývá.

Každopádně jsme bohatší o herní zkušenosti, o zážitky z cest, tréninkových soustředění, nově jsme navázali přátelské kontakty s házenkáři z jiných klubů. Nezapomínali jsme ani na pořádání společenských akcí pro naše příznivce i širší veřejnost – připomenout můžeme třeba únorový Házenkářský večírek nebo třetí ročník předvánočního Horeckého punčování.

V čase, kdy bilancujeme úspěšný rok 2019, se sluší poděkovat lidem, kteří se na chodu našeho klubu podílejí. Tedy partnerům a sponzorům, obětavým činovníkům, trenérům, vedoucím jednotlivých družstev, všem hráčům, jejich rodičům, fanouškům i dalším příznivcům horecké házené. Bez Vaší přízně by v areálu na Sokolce bylo smutno. Děkujeme!

Mějte všichni krásné Vánoce plné pohody a dobré nálady, přejeme hezkou oslavu Silvestra a samozřejmě i šťastný nový rok 2020! Ať je pro Vás úspěšný nejen po sportovní stránce, ale také v pracovním i osobním životě!Těšíme se s Vámi na shledanou opět na házené!