Program našich týmů – 16. 11. 2019

PVážení sportovní přátelé,

podzim pokročil, mlha před námi, mlha za námi, ale házenou hrajeme dál! Třetí listopadovou sobotu vyběhnou naše týmy opět na palubovky ve dvou halách – v Olomouci a Karviné, aby bojovali za úspěch horeckých barev. Naproti tomu podzimní sezónu po týmech mužů a starších žáků ukončilo minulý týden i družstvo mladšího žactva, které udrželo v tabulce Olomoucké krajské ligy skvělé druhé místo!

V sobotu 16. listopadu mají naši hráči následující program:

Mladší dorostenci jedou do Karviné – bašty extraligové házené. V tamní hale v 11.00 hod. nastoupí v osmém kole 2. ligy ČR mladšího dorostu proti domácímu týmu HCB Karviná B. Domácí jsou favority, po sedmi podzimních zápasech mají šest bodů a patří jim šesté místo tabulky. V minulém týdnu karvinští dorostenci porazili Tatran Litovel 27:25, naši kluci naopak prohráli v poměru18:30 ve Zlíně. V Karviné tak nemají co ztratit, mohou jen překvapit a uhrát přijatelný výsledek. Kluci, držíme palce!

Mladší miniházenkáři jedou do Olomouce, kde je v hale Zory čeká od 8.00 hod. turnajové klání s družstvy Zory Olomouc A + B a Kostelce na Hané.

Starší miniházenkáři rovněž v Olomouci nastoupí v hale Zory od 16.00 hod. k turnajovým zápasům s družstvy HBC Olomouc A, Házená Uničov a SK Žeravice.

Všem našim mládežnickým celkům přejeme o nadcházejícím víkendu co nejlepší výkony a hodně vstřelených branek!