Program našich týmů – 10. 11. 2019

Program našich týmů – 10. 11. 2019

Vážení příznivci horecké házené,

náš oblíbený sport se vlivem postupujícího podzimu musel přesunout pod střechy hal, kde zápasy o mistrovské body nadále pokračují v plném tempu. Nejinak tomu bude v neděli 10. listopadu. Do bojů už ovšem nezasáhnou družstva starších žáků a mužů – oběma skončila v jejich soutěžích podzimní sezóna. Hráči tak mohou v klidu hodnotit mistrovský podzim a přemýšlet o vánočních dárcích. Netýká se to však zbývajících horeckých týmů, které řeší, jaký brankový příděl nadělí svým nedělním soupeřům.

Co naše týmy v neděli 10. listopadu čeká?

MLADŠÍ DOROST jede v sedmém kole 2. ligy ČR do Zlína, jehož celek je v tabulce na 5. místě se ziskem šesti bodů. V nedělním zápase, začínajícím v 13.00 hod., je tak domácí celek favoritem, neboť naši dorostenci na první mistrovské body stále ještě čekají. Ale míč je kulatý a horečtí hráči už nejednou potvrdili, že dokážou s papírovými favority hrát vyrovnané zápasy.

MLADŠÍ ŽACTVO se představí na palubovce v Kostelci na Hané, kde je na programu další turnajové kolo Olomoucké krajské ligy. Naši hráči si v této soutěži vedou velmi dobře – v tabulce sedmi družstev jsou s 18 body na 2. příčce. V neděli ve 14.15 hod. nastoupí v Kostelci proti TJ Centrum Haná B, v 15.30 hod. potom proti SK Žeravice.

MLADŠÍ MINIHÁZENKÁŘI zamíří k turnajovým utkáním do Velké Bystřice, kde od 9.00 hod. budou hrát proti celkům TJ Cement Hranice a TJ Sokol Velká Bystřice B.

STARŠÍ MINIHÁZENKÁŘI rovněž ve Velké Bystřice od 11.30 hod. postupně změří síly s miniházenkáři Tatranu Litovel A + B a TJ Sokol Velká Bystřice A.

Držme našim týmům palce, ať jednotlivá utkání zvládnou co nejlépe. Horka do toho!