Pozvánka – 8. 9. 2019

Vážení příznivci horecké házené,

už je to tady! Po tréninkových soustředěních a přípravných turnajích startuje nová sezóna mistrovských utkání našich týmů. Hned dva z nich budou mít koncem příštího víkendu premiéru v soutěžním ročníku 2019-2020 v domácím prostředí.

V NEDĚLI 8. ZÁŘÍ bude na hřišti na Sokolce tento program:

V 15 hodin zazní úvodní hvizd mistrovského utkání mužů mezi domácím celkem a týmem TJ SOKOL KRMELÍN. Horečtí hráči tak hned v prvním utkání Moravskoslezské ligy narazí na soupeře o jehož síle zatím mnoho nevědí. Nastoupí totiž proti soupeři, kterého nemají zmapovaného z loňského ročníku, neboť Krmelín hrál dosud v druhé skupině uvedené soutěže. V utkání tak půjde takříkajíc o průzkum bojem. „Naše mužstvo je před novou sezónou kompletní, žádné zranění nás zatím netrápí, takže bychom měli mít k dispozici nejsilnější sestavu,“ říká vedoucí mužstva/trenér Libor Vykydal.

V 17 hodin bude zahájeno mistrovské utkání mladších dorostenců, kteří na úvod 2. ligy ČR, oblast Severní Morava, přivítají celek HCB KARVINÁ. Naši chlapci, dosud hrající v kategorii starších žáků, se určitě soupeře z věhlasného klubu nezaleknou. Ostatně, během nedávného přípravného turnaje dokázali držet krok se silnějšími a sehranějšími týmy. „Dorostenci z klubu, jehož seniorský tým hraje extraligu, k nám nepřijíždí každý týden. Takže pro Horku to bude svátek,“ podotýká domácí trenér Libor Žůrek. „Očekáváme soupeře v TOP kvalitě a utkání nám napoví, jakým směrem se tato soutěž bude ubírat,“ dodává Libor Žůrek.

Není pochyb, že v neděli 8. září se můžeme těšit na pěknou podívanou. Přijďte proto naše hráče povzbudit!