Pozvánka – 14. a 15. 9. 2019

Vážení příznivci horecké házené,

na další porci pěkné sportovní podívané se můžeme těšit během nadcházejícího víkendu. V areálu na Sokolce se představí dvě naše mládežnická družstva, vstupující do nové soutěžní sezóny. Věřme, že oproti minulému víkendu nám bude přát příznivější počasí a na výkony házenkářských nadějí bude zvědavé i sluníčko.

V SOBOTU 14. ZÁŘÍ OD 13 HODIN

vstoupí v domácím prostředí do mistrovských bojů v Olomoucké krajské lize tým mladšího žactva TJ Sokol Horka. Tato soutěž má od září novou podobu – hraje se formou turnajů za účasti tří družstev. V sobotu od 13. hodiny domácí tým Horky nastoupí proti týmu Házená Uničov. Následovat bude souboj Uničova s celkem TJ Sokola Centrum Haná a jako třetí v pořadí bude na programu utkání TJ Sokol Horka – TJ Sokol Centrum Haná.

„Po třítýdenním soustředění, účasti na domácím turnaji a po našich dobrých výkonech na Házenkářském festivalu v Lovosicích se sezóna pomalu rozjíždí. V novém systému mistrovské soutěže, která se nyní hraje formou turnajů, budeme bojovat a užívat si každou vteřinu na hřišti,“ říká trenér horeckého týmu mladšího žactva Per Němec. „Zveme všechny fanoušky horecké házené, aby nás v sobotu přišli podpořit a možná i rozšířit naše řady,“ dodává trenér. 

V NEDĚLI 15. ZÁŘÍ OD 13 HODIN

je na programu mistrovské utkání Olomoucké krajské ligy starších žáků mezi domácím týmem TJ Sokol Horka a SK Žeravice. „Jde o první mistrovský zápas v nové sezóně. Uvidíme, jak se tentokrát popasujeme se soupeřem, s nímž jsme v uplynulé sezóně hráli vyrovnanou partii. Podle informací, které máme, Žeravice disponují v nové sezóně hráčským kádrem, který má podobné složení jako naše družstvo. Takže by mělo jít o vyrovnaný duel,“ uvedl trenér horeckého týmu starších žáků Libor Žůrek.

Přijďte o víkendu naše hráče povzbudit! Horka do toho!