Mladší žactvo Horky na velkém plážovém turnaji v Praze. Zopakuje loňský úspěch?

Již podruhé v tomto roce se vydává družstvo mladšího žactva TJ Sokol Horka nad Moravou do víru velkoměsta. Po skvělé reprezentaci našeho klubu na dubnovém mezinárodním Prague Handball Cup bude nyní ve dnech 17. – 19. června hrát na velkém pražském turnaji v plážové házené.

Stejně jako loni se populární Prague Open Beach Handball koná na písečných kurtech v areálu Beachklubu Ládví v Praze 8. Také letos půjde o pohodovou akci, o zábavu, zpestření závěru házenkářské sezóny a setkávání s přáteli z řady zúčastněných klubů. O pozitivní atmosféře svědčí i úsměvné názvy přihlášených družstev v několika věkových kategoriích – od žactva až po dospělé.

Družstvo mladšího žactva Horky bude letos ve své kategorii hrát pod názvem VÝBĚR Z HROZNŮ 2022. Věřme, že díky předvedeným výkonům horecké party budou tyto hrozny chutnat všem soupeřům velice trpce 🙂

Horecké družstvo mladšího žactva má účast na turnaji jako příjemný bonus k úspěšně odehrané sezóně. Pobyt na plážovém turnaji zaplatil všem členům týmu náš klub jako odměnu za výborné výsledky a vybojování konečného 3. místa v Lize Olomouckého kraje.

Nejbližší program horeckého týmu s názvem Výběr z hroznů 2022 je na pražském plážovém turnaji následující:

V PÁTEK 17. ČERVNA VE 14.30 nastoupí proti týmu Modrobílá síla (TJ Sokol Praha – Vršovice).

V PÁTEK 17. ČERVNA V 17.30 odehraje druhý zápas proti Little Falcons (TJ Sokol Poruba)

V SOBOTU 18. ČERVNA VE 12.15 čeká na horecké družstvo další zápas proti týmu Žabičky (HC Háje Praha 2).

Právě tyto zápasy rozhodnou o tom, zda hráči, hájící horecké barvy, postoupí do dalších bojů o medailové umístění, podobně jak se to podařilo v minulém ročníku tohoto turnaje. Tehdy dvě horecká družstva mladšího žactva vybojovala ve svých kategoriích medailové příčky a odvezla si domů dva krásné poháry!

I letos přejeme hodně úspěchů a držíme palce! Milane, Martine, Radime, Matyáši, Lukáši, Davide, Matěji, Adame, Šimone, Tomáši, Veroniko a Sebastiáne – ukažte v Praze, že házenou v Horce umíme hrát opravdu skvěle!

Pro úplnost ještě adresa, kde se uvedený třídenní turnaj uskuteční: Beachklub Ládví, Chabařovická 4, Praha 8, kousek od stanice metra Ládví na trase C.