Mladší žactvo Horky v neděli 22. května hostí Litovel a Velkou Bystřici

Vážení příznivci házenkářského míče,

opět vás srdečně zveme do areálu horecké Sokolky, kde domácí družstvo mladšího žactva sehraje dva mistrovské zápasy 6. kola jarní částí části Ligy Olomouckého kraje.

V NEDĚLI 22. KVĚTNA

se tak opět můžeme těšit na mládežnickou házenou, kdy domácí tým přivítá dva soupeře ze špice tabulky – Litovel a Velkou Bystřicí.  Právě Velká Bystřice zatím z devíti utkání neztratila jediný bod, což znamená, že s 18 body je na prvním místě tabulky. Litovel dosud odehrála deset utkání, z toho šest bylo vítězných a čtyřikrát odešla poražena. S počtem 12 bodů jí tak zatím patří třetí příčka tabulky.

Pro horecké hráče může být síla soupeřů velkou výzvou. Vždyť kolikrát se již stalo, že favorit neuspěl? Domácí družstvo je momentálně po čtyřech výhrách a čtyřech prohrách s osmi body na šestém místě tabulky. Rozhodně se tedy máme na co těšit! Fandit horeckým barvám můžeme v neděli 22. května v těchto časech:

09.00 hod. – TJ Sokol Horka nad Moravou vs. TJ Tatran Litovel

11.30 hod. – TJ Sokol Horka nad Moravou vs. Házená Velká Bystřice

Mezi těmito zápasy se v 10.15 hod. spolu utkají také oba horečtí soupeři – Litovel s Velkou Bystřicí.

Přejeme všem třem týmům, ať se v neděli v areálu Sokolky představí v co nejlepší formě. Domácím pak navrch přejeme hodně bojovného elánu, pevnou obranu a co nejvíce vstřelených gólů!

Horka do toho!