Zdraví na prvním místě

Blíží se podzim a s tím spojené období nachlazení a nepříjemných onemocnění….

Můžeme děti ochránit před každoročními respiračními nemocemi a Covidem-19 ?

Současný rostoucí trend počtu dětí s respiračními nemocemi ve školách ukazuje, že minulá opatření v podobě izolace dětí z kolektivu, nedostatek pohybu, zvyšující se hmotnost dětí, nedostačující proočkovanost celé populace a další nežádoucí faktory významně snížily přirozenou imunitu dětí a nadcházející období podzimních chřipek spolu s další vlnou pandemie Covidu-19 může znamenat další až masový nárůst onemocnění.

Jak mohu jako rodič tuto situaci řešit ?

Imunita obecně (u dospělého stejně jako u dítěte) se dá zvýšit užíváním imunostimulačních přípravků, z nich nejúčinnějšími přírodními imunostimulátory jsou beta-glukany. Ale jen za předpokladu, že jsou vysoce čisté, ve správné konfiguraci a s minimalizovanou velikostí částic. Tyto parametry plní např. pleuran (beta-glukan izolovaný z hlívy ústřičné), který je možno na trhu doplňků stravy nalézt s čistotou více než 98 % v sušině a mikronizován.

Jak funguje pleuran v organismu?

Pleuran sám o sobě neléčí – není lék. Ale imunitní buňky v krevním oběhu, zejména makrofágy, neurofily a některé lymfocyty mají na svém povrchu specifické receptory (zejména dectin-1 a CR-3), na které se pomocí svých reaktivních skupin pleuran naváže, a jakoby předal takovým buňkám další vnější energii, která z těchto buněk učiní vysoce aktivní predátory, bojující a ničící veškeré škůdce. A zanesení pleuranu do kostní dřeně zabezpečí výrazné zvýšení produkce nových imunitních buněk, které nahrazují ty, co již se škůdci dobojovaly a odumřely.

Je proto pleuran spolu se zdravým životním stylem, tj. odpovídající zdravou výživou s dostatkem vitamínů a dostatkem pohybu odpovídajícího věku dítěte tou nejlepší prevencí nákazy virovými onemocněními dětí v nadcházejícím podzimním chřipkovým obdobím.

Pro vaše děti nabízíme přípravek GluCancy s pleuranem a přírodním vitamínem C z šípkového extraktu ve formě komprimátu (bonbónů typu LIPO ve tvaru čočky), 60 tablet v balení v ceně 206,- Kč/ks.

Více informací jak o účinku pleuranu, tak i o produktech pro děti i dospělé můžete získat na mailové adrese: simek20@seznam.cz