Pozvánka 13. – 14. 10. 2018

Po delší přestávce, kterou měla většina věkových kategorií, nás čeká opět víkend plný házenkářských zážitků. Naše nejmladší a nejnovější hráče a hráčky mladšího minižactva čeká v sobotu 13. 10. od 10:00 turnaj v Senici na Hané. Postaví se proti hráčům z Senice na Hané, Zory Olomouc a Velké Bystřice. Hráči mají sraz v 9:00 na Sokolce.

Starší minižactvo vyrazí pro změnu v neděli do Prostějova, kde se od 13:00 utká s družstvy Prostějov a HBC Olomouc „A“ i HBC Olomouc „B“. Před podáváním svých krásných výkonů mají sraz v 11:45 na Sokolce.

Starší žactvo vyjede v neděli v 7:45 do Kostelce na Hané, kde budou získávat další zkušenosti, a snad i body. Utkání proti družstvu Centrum Haná A je čeká v 8:45. Po starších žácích čeká stejná cesta do Kostelce i naše mladší žactvo, kteří zde pojedou obhajovat své úspěchy. Proti domácímu družstvu, Centru Haná B, se postaví od 16:00. Sraz na Sokolce mají opět hodinu před utkáním, tj. v 15:00. Podaří se jim porazit Centrum Haná B?

Účastníci moravskoslezské ligy, muži, budou sbírat další zkušenosti na domácí půdě na Sokolce. V neděli je čeká utkání od 15:00 proti soupeři ze Suchdola nad Odrou, kteří se drží v průběžné tabulce na třetím místě. Budou naši hráči opět sbírat pochvaly od protihráčů, nebo získají body? To vše zjistíme tuto neděli 😉

Přijďte si užít sportovní zážitky, zafandit si a podpořit naše hráče!

HORKA DO TOHO!

2018_10_15