POZVÁNKA 9.6.2018

Druhý červnový víkend je před námi a čeká nás opět a na nějakou dobu naposledy spousta házenkářských zážitků. Sice starší dorostenci i starší žáci již dohráli poslední soutěžní zápasy, ale i tak se máme na co těšit.

Mladší a starší minižactvo v pátek v 11:00 vyjede na celovíkendový turnaj do Litovle, kde se utkají jak se známými družstvy ze soutěže, tak i s družstvy ze vzdálenějších míst republiky, např. z Prahy, Chodova či Velkého Meziříčí. Při návštěvě oslav Hanáckých Benátek tedy můžete přijít podpořit i naše hráče, případně úspěchy družstev můžete sledovat na stránkách https://minicup.tatranlitovel.cz/2018-mladsi

Mladší žactvo čeká poslední utkání, které se bude konat na domácí půdě na Sokolce v sobotu 9.6.2018 od 9:00, kde se postaví proti hráčům z Tatranu Litovel. Hráči a hráčky mají sraz v 8:00 na Sokolce.

„Třešničkou na dortu“ celé sezóny bude turnaj staré gardy, který se odehraje po zápase mladšího žactva. Pánové Horky od 10:15 poměří své síly s družstvy HC Tatran Stupava /SK/, Zetor Brno, Uničov, Sokol Trnávka, SK Droždín.

Přijďte povzbudit naše hráče!

HORKA DO TOHO!

2018_06_09