Pozvánka 7. – 8. 4. 2018

Po velikonočním odpočinku čeká naše družstva perný házenkářský víkend. Doufejme, že si všichni řádně odpočinuli. Všechna žactva  – minižactva, mladší i starší žactvo tento víkend zahajují jarní sezónu, kdežto dorostence čeká již sedmý zápas jarní části soutěže. Ale vezmeme to popořádku od nejmladších kategorií: mladší minižactvo jede v sobotu 7. 4. 2018 na turnaj do Hranic, kde si od 11:30 hod. zahrají proti domácímu družstvu, družstvu ze Senice na Hané a dvěma družstvům z Kostelce – Kostelec A a Kostelec B. Sraz na Sokolce je v 10:00 hod.

Starší minižactvo vyjede v neděli v 8:30 hod. od Sokolky do Uničova, kde se od 10:00 hod. utkají se dvěma místními družstvy – Uničov A a Uničov B, a se vzdálenějšími družstvy – družstvem Tatran Litovel a SK Žeravice.

Mladší žactvo v neděli vyjede v 12:30 hod. od Sokolky zápolit o první dva cenné body jarní soutěže do Velké Bystřice, kde je můžete podpořit od 14:00 hod., naopak starší žáci zahájí svou jarní sezónu v rámci Olomoucké krajské ligy na domácí půdě, přesněji na hřišti na Sokolce od 10:00 hod., kde se utkají proti družstvu TJ Cement Hranice.

Starší dorostence po těsné porážce minulý týden s družstvem z Žeravic (21:22) čeká od 11:00 hod. na Olomoucké Zoře již sedmý zápas jarní sezóny 2. ligy, tentokráte proti družstvu HBC Olomouc, které se drží na 8. příčce druholigové tabulky.

Vyberte si z našeho pestrého programu a přijďte podpořit naše házenkáře 😉

2018_04_08