Pozvánka

Minulý víkend se nám o házenkářský program postarala družstva starších minižáků, mladších žáků i starších žáků s hordou fanoušků v čele. Nadcházející víkend se nám o zábavu pro změnu postarají družstva mladšího minižactva, mladšího žactva a starších dorostenců.

V sobotu 10. 2. 2018 jede mladší minižactvo na turnaj o Hanácké pohár pořádaný v Kosteci na Hané, kde se pokusíme prosadit a bojovat o medaile. Turnaje se účastní celkem 20 družstev, převážně těch, které nepotkáváme v soutěži. Bude to pro naše hráče velká zkušenost do budoucna. Sraz je již v 6:45 hod. na Sokolce, tak snad budou naše hráčky a hráči dostatečně vyspané(í) na parádní výkony o co nejlepší ocenění.

Starší minižactvo si bude užívat volného víkendu, obdobně i starší žactvo, naopak mladší žactvo se zúčastní v sobotu 10. 2. 2018 od 9:00 hod. přípravného turnaje v hale DHK Zora Olomouc.

Dorostenci zahájí po zimní přestávce jarní část 2. ligy, kdy zavítají na půdu Valašského Meziříčí, kde porovnají své síly od 19:00 hod. s domácím celkem. Sraz mají v 16:00 hod. na Sokolce.

Přejeme příjemnou zábavu a těšíme se na Vaši účast! Přijďte fandit s novými šálami 😉

HORKA DO TOHO