TJ Sokol Horka nad Moravou, z.s. a BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o. navázali spolupráci.

K vzájemné spolupráci se vyjadřuje za TJ Sokol Horka nad Moravou, z.s. předseda oddílu házené pan Libor Žůrek a advokát ze společnosti BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o. pan Mgr. et Mgr. Bc. Jan Holas.

 

Pane Žůrku, co pro Vás znamená spolupráce se společností BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o.?

Navázání partnerství vnímám především jako spojení sportovního světa se silnou a stabilní společností patřící ve svém oboru mezi špičku. Právě společnost BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o. má k našemu klubu velmi blízko, jelikož společnou vizí je stále rozšiřovat a zkvalitňovat portfolio nabízených služeb. Spojuje nás také snaha dělat společensky prospěné věci, když my se zaměřujeme na sportovní volnočasovou aktivitu především pro mládež a společnost BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o. pomáhá lidem v těžkých situacích.

  

Pane Holasi, co pro Vás znamená spolupráce s horeckým házenkářským klubem?

Podporu horecké házené vnímáme jako možnost podílet se na šíření sportu mezi lidi a zejména mezi děti, kterým se horecká házená intenzivně a úspěšně věnuje. Lidé, kteří se o horeckou házenou starají, odvádění kvalitní práci, mají dobré výsledky a daří se jim neustále rozšiřovat členskou základnu. Proto jsme se rozhodli, že budeme podporovat právě tento menší sportovní klub, který si však stejně jako my klade velké cíle.

 

Máte k házené nějaké osobní pouto?

Já jsem příznivcem prakticky všech sportů a snažím se i aktivně sportovat. Na házenou se rád podívám jako divák, protože se jedná o dynamický a divácky atraktivní sport.

 

Kdo služby společnosti BURGET KALABIS advokátní kancelář, s.r.o. může využít? Skutečně všichni členové horeckého házenkářského klubu?

Poskytujeme právní služby ve všech věcech podnikatelům, obcím i občanům. Vzhledem k tomu, že máme rozsáhlý tým právníků, jsme schopni poskytovat právní služby pružně a ve velkém rozsahu komukoli, kdo potřebuje pomoc. Působíme v Prostějově a Olomouci, ale máme mnoho klientů z celé České republiky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA