25. – 26. 11. 2017 POZVÁNKA

Mladší i starší minižactvo čeká poslední listopadový víkend poslední soutěžní turnaje.

Mladší minižactvo odjede do Hranic na Moravě, kde se 26.11.2017 zúčastníme závěrečného turnaje. Postavíme se proti družstvům TJ Cement Hranice B, TJ Kostelec na Hané a TJ Senice na Hané. Sraz bude v 6:30 hod. u Sokolky.

Starší minižactvo čeká v sobotu 25.11. cesta do Uničova, kde se, stejně jako mladší minižactvo, zúčastní posledního turnaje pořádaného krajským svazem podzimní sezóny. Sraz budou mít 7:45 hod., turnaj začíná v 9:00 hod. Postaví se proti dvěma družstvům z Uničova, HBC Olomouc a SK Žeravice.

Naše dorostence čeká dohrávka domácího zápasu proti Zlínu, který se měl odehrávat v první části podzimní sezóny, ale byl zrušen kvůli nepříznivému počasí. Zlín se oproti nám nachází na druhém místě tabulky, tudíž to bude pro naše borce náročný zápas a budou potřebovat podporu. Hráči mají sraz v 12:00 hod., samotný zápas proti Zlínu se odehraje v hale DHK Zora Olomouc od 13:00 hod.

Přijďte podpořit naše hráče!

Dále si Vás dovolujeme pozvat na první ročník Horeckého punčovánípátek 24.11.2017 od 18:00 hod. na Sokolce a v sobotu 25. 11. 2017 na charitativní akci spojenou s sportovním odpolednem pro děti  „Házená pomáhá“ od 9:30 hod. Akce se uskuteční ve sportovním areálu Velké Bystřice, ul. Na Letné a jehož výtěžek poputuje na oddělení dětské hematologie FN Olomouc, organizovaný házenkářkami DHK Zora Olomouc a prvoligovými muži Velké Bystřice. Kromě bohatého programu Vás čeká punč a občerstvení. Podrobnější informace jsou na našich stránkách popř. na stránkách http://rhc-olk.cz/kategorie-produktu/aktualni-akce/