3. – 4. 6. 2017 SHRNUTÍ VÍKENDOVÝCH UTKÁNÍ A TURNAJŮ NAŠICH DRUŽSTEV

První červnová neděle bude opět věnovaná házené v co největším rozsahu. Všechny družstva mladších minižáků, starších minižáků i mladších žáků – čekají pomalu závěrečné boje ve svých kategoriích.

MLADŠÍ MINIŽACTVO –  naši nejmladší hráči zahájí sportovní neděli turnajem od 11:00 hodin v areálu základní školy na venkovním hřišti proti hráčům z Velké Bystřice (družstva A i B) a opět proti oběma družstvům olomoucké Zory – družstvu A i B. Sraz bude za školou10:30 hodin.

STARŠÍ MINIŽACTVO – bude pokračovat v turnajích po mladších minižácích. Lvíčata se utkají od 13:00 s dětmi z Kostelce na Hané a z obou družstev olomoucké Zory (tj. družstvo A a B). Sraz bude za školou12:15 hodin. Po lvíčatech budou následovat v turnaji divocí tygříci, kteří se od 15:00 utkají proti hráčům z Droždína, DHK Litovle a dvěma družstvům z Prostějova (A i B).  Tygřící budou mít sraz za školou14:15 hodin.

MLADŠÍ ŽÁCI – hřebem dne bude domácí zápas mladších žáků hraný proti družstvu Centrum Haná odehraný v areálu základní školy na venkovním hřišti, který se bude hrát od 17:00 hodin. Sraz na hráčů bude v 16:15 hodin.

H.O.R.K.A.  DO  TOHO !!!

 

2017_06_04