Pozvánka

Vážení sportovní přátelé,

po letní přestávce a přípravě družstev na nadcházející sezónu čeká naše družstva miniházené a mladšího žactva první ostrý start v novém soutěžním ročníku. Všechny tři kategorii zahájí svou sportovní pouť domácími zápasy v neděli 11. 09. 2016 v areálu Sokolky na ul. Nádražní 283/2.

Od 9:00 hod. se utká v turnaji družstvo mladšího minižactva se soupeři SK Žeravice, TJ Sokol Kostelec na Hané, TJ STM Olomouc a TJ Cement Hranice

Od 11:30 hod. plynule naváže turnaj staršího minižactva, kdy naše děti přivítají soupeře z týmů SK Velká Bystřice „B“, SK Žeravice, TJ Sokol Kostelec na Hané a DHK Zora Olomouc „B“.

Vrcholem nedělního odpoledne bude mistrovské utkání mladšího žactva, které od 15:30 hod. poměří své síly s družstvem DHK Litovel. Naše mladší žactvo absolvovalo náročnou letní přípravu zakončenou dvěma kvalitně obsazenými turnaji, kdy na domácí půdě v konkurenci osmi družstev obsadilo 5. příčku a o uplynulém víkendu v Újezdě u Brna v okleštěné sestavě vybojovalo 3. místo. Stoupající forma dává tušit, že bychom mohli být černým koněm soutěže.

Přijďte podpořit naši mládež a věříme, že odměnou Vám bude nejen příjemný sportovní zážitek, ale také příjemné prostředí areálu na Sokolky, kde bude jako vždy připraveno bohaté občerstvení, nějaké dobrůtky z udírny a příjemné zákoutí pod kaštany.

2016_09_11