Poslední srpnový víkend bude v Horce patřit miniházenkářům a mladšímu žactvu

Vážení přátelé sportu a dobré házené,

ještě než se přihlásí o slovo nový školní rok, nejmladší věkové kategorie házenkářů a házenkářek z řady klubů zakončí letní prázdniny tím nejlepším způsobem. V sobotu 28. srpna, stejně jako v neděli 29. srpna totiž budou mít dostaveníčko v Horce nad Moravou, kde v areálu Sokolky sehrají tři velké turnaje.

V SOBOTU 28. SRPNA SE USKUTEČNÍ DVA TURNAJE – MLADŠÍCH I STARŠÍCH MINIHÁZENKÁŘŮ.

Od 9.00 hod. se na hrací ploše představí nejmladší adepti této krásné hry ze šesti klubů.

Kromě dvou týmů TJ Skol Horka nad Moravou uvidíme talenty SK HFP Prostějov, TJ Holešov, TJ Náchod, TJ Sokol Kostelec na Hané a TJ Sokol Hostěrádky – Rešov.

Mimo sportovní program bude čas i na zábavu – pro děti budou v areálu horecké Sokolky k dispozici různé atrakce – skákací hrad, malování na obličej nebo dovednostní soutěže.

Samozřejmě, že všem účastníkům i návštěvníkům sobotních turnajů bude k dispozici bohaté občerstvení, včetně tradičních pečených makrel.

V NEDĚLI 29. SRPNA BUDE NA PROGRAMU TURNAJ MLADŠÍHO ŽACTVA

Přihlásilo se něj devět družstev, což zaručuje, že hrací plocha bude jaksepatří rozpálená od samého rána až do nedělního podvečera.

Kromě týmu pořádajícího oddílu TJ Sokol Horka nad Moravou otestují svoje síly celky TJ Centrum Haná, Házená Uničov, Tatran Litovel, SK Žeravice, SK HFP Prostějov, TJ Holešov, KH ISMM Kopřivnice a TJ Rožnov pod Radhoštěm.

Také během poslední srpnové neděle budou na Sokolce připraveny nejrůznější atrakce, soutěže a zábavy pro děti, v nabídce budou také různé druhy občerstvení i pečené ryby.

Vážení příznivci házené, srdečně vás na sobotní i nedělní turnaje zveme, přijďte fandit horeckým barvám!